Sweex Wireless Laser Mouse

Door: Edmond Varwijk | 11 augustus 2011 13:43

Review

Sweex brengt in samenwerking met National Geographic een serie computeraccessoires uit, waaronder een lasermuis. Ligt de muis met het stoere uiterlijk ook fijn in de hand?

Sweex heeft de National Geographic-producten ingedeeld in vier series: Snowy Mountain, Mossy Stone, Red Rock en Jungle Stream. Concreet betekent dit dat de muis in vier kleuren leverbaar is. Wij bekeken de Mossy Stone-uitvoering, uitgevoerd in fraai donkergroen en voorzien van stoere National Geographic-logo's.

De muis heeft stoere National Geographic-logo's.

Prettig is dat de muis ergonomisch is vormgegeven, maar daardoor wel alleen voor rechtshandig gebruik geschikt is. Het ontwerp lijkt erg op dat van de Logitech Performance Mouse MX of VX Revolution. Wel is de muis kleiner, waardoor ook de rustplek voor de duim kleiner is en ook de extra functietoetsen kleiner zijn dan op Logitechs genoemde muizen. Het wiel midden op de muis kan alleen verticaal bewegen en is dus niet geschikt voor zijwaarts scrollen. Handig is dat de nano-receiver in de zijkant van de muis wordt bewaard. De Wireless Laser Mouse is degelijk, maar had wat ons betreft net een tikje groter gekund. Ook een scrollwieltje dat zijwaarts kan scrollen stellen we op prijs. De muis is vanaf half augustus te koop.

Sweex Wireless Laser Mouse

Prijs € 24,95

Garantie 12 jaar na registratie

OS Windows XP/Vista/7 of Mac OS X

Batterij Tweemaal AAA

Sensor 1600 dpi met dpi-knop (800/1200/1600 dpi)

Oordeel 6/10

Pluspunten

Ergonomisch vormgegeven

Nano-ontvanger

Garantietermijn

Minpunten

Software vereist opnieuw opstarten pc

Geen tilt-scrollwiel

0 Reactie(s) op: Sweex Wireless Laser Mouse

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.