Switch Sound MP3 Converter

Door: guus-crone | 22 juni 2011 11:43

Apps & Software

Met dit tooltje kunt u een groot aantal audioformaten converteren. Daarbij heeft Switch Sound MP3 Converter een overzichtelijke interface en is eenvoudig in het gebruik.

Via de knop Options zijn er veel mogelijkheden om Switch aan uw eigen wensen aan te passen. Het programma is klein, omdat aanvankelijk niet alle plug-ins geïnstalleerd worden. Dit gebeurt pas op het moment dat een plug-in voor de conversie van een bepaald bestandsformaat nodig is. Er verschijnt dan een melding dat er een zogenoemde 'download on demand' plaatsvindt.

Een klein minpuntje is dat er tijdens de installatie een map in uw startmenu gezet wordt met directe downloadlinks naar allerlei andere software van NCH. Maar niets weerhoudt u ervan deze direct te verwijderen. Ook moet u een hoop overbodige tools uitvinken tijdens de installatie. Het programma zelf kunnen we u echter van harte aanbevelen.

De interface van Switch is duidelijk en overzichtelijk.

Switch Sound MP3 Converter

Freeware

Taal Engels

Download 482 KB

OS Windows XP/2003/2008/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Maker NCH Software

Oordeel 8/10

Pluspunten

Eenvoudig in gebruik

Duidelijke en overzichtelijke interface

Biedt veel opties

Minpunten

Geen Nederlandse versie beschikbaar

Installeert een map met veel directe downloadlinks in het startmenu

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Switch Sound MP3 Converter

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.