SyncBreeze 3.4.12

Door: Robbin Ooijevaar | 24 november 2011 17:23

Apps & Software

Dankzij slimme diensten zoals Dropbox, die het mogelijk maken om bestanden overal en altijd te benaderen, wordt langzamerhand vergeten dat ook een usb-stick voordelen heeft als opslagmedium. Opslag op een stick is, mits u hem niet kwijtraakt, in principe veiliger dan het 'ergens op internet' stallen van bestanden. Dankzij SyncBreeze kunt u documenten gelijk houden tussen uw pc en uw usb-stick, en wijzigingen in twee richtingen synchroniseren.

Om met het programma aan de slag te gaan, start u het op en klikt u op de knop Sync. Wijs achter Source dir een map aan op uw computer, bijvoorbeeld Werkmap op uw bureaublad. Klik op Dest dir en wijs een map aan op uw usb-stick, bijvoorbeeld D:\Werkmap. Als u in twee richtingen wilt synchroniseren, kiest u bij Sync Mode voor Two Way File Synchronisation. Bewaar de instellingen middels een druk op de knop Sync. Het programma vraagt u om een 'command' op te geven. Daarmee bedoelen de makers een naam waarmee u de synchronisatieactie eenvoudig kunt herkennen. Als voorbeeld kiezen we hier voor de omschrijving Werkmap synchronisatie. Deze naam verschijnt nu in het hoofdscherm van SyncBreeze. Door op Werkmap synchronisatie te dubbelklikken, toont SyncBreeze een overzicht van de bestanden die kunnen worden gesynchroniseerd. Bevestig via de knop Sync om de wijzigingen over en weer bij te werken. Naast de gratis versie van SyncBreeze is er ook een betaalde Pro-versie die meer mogelijkheden in huis heeft. Voor de meeste gebruikers biedt de freewareversie echter voldoende opties.

SyncBreeze synchroniseert bestanden in twee richtingen.

SyncBreeze 3.4.12

Freeware

Taal Engels

Download 4,1 MB

OS Windows 2000/XP/Vista/7

Systeemeisen 500 MHz-processor, 256 MB RAM, 25 MB harde schijf ruimte

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: SyncBreeze 3.4.12

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.