Take-Two: 'GTA 5 boekt goede progressie'

Door: Elmar Rekers | 01 augustus 2012 12:11

Nieuws

Na maanden van stilte, heeft uitgever Take-Two dinsdag eindelijk weer wat informatie gegeven omtrent Grand Theft Auto V. Een releasedatum voor de game wordt er echter nog niet gegeven.

"GTA V is vol in ontwikkeling en boekt een goede progressie", laat Strauss Zelnick weten tijdens de presentie van de financiële resultaten over het afgelopen kwartaal. Concrete details over de game weet de baas van uitgever Take-Two echter niet te melden.

Op de vraag of de game nog dit jaar zal verschijnen, antwoordde Zelnick: "We hebben nog niet over een releasedatum gesproken. We kunnen dus ook moeilijk over een mogelijke datum discussiëren als we die zelf nog niet hebben aangekondigd." Eind 2011 werd de eerste trailer van de nieuwe Rockstar-game vrijgegeven, maar sindsdien zijn er geen details over het spel bekend gemaakt.

Verlies

Take-Two zag zich dinsdagavond genoodzaakt een aantal teleurstellende cijfers te presenteren. Zo werd er in het eerste fiscale kwartaal van 2013 een verlies geboekt van 110,8 miljoen dollar. Dit is volgens de uitgever vooral te danken aan tegenvallende verkoopcijfers van Max Payne 3 en Spec Ops: The Line.

Take-Two verwacht dat de resultaten in de loop van het boekjaar zullen aansterken. Vooral Borderlands 2, die gepland staat voor een release in september, moet een groot succes worden. Hoewel Take-Two over de lancering van GTA V dus nog geen uitspraken doet, wordt verwacht dat de game in de lente van 2013 op de markt zal komen.

[youtube]QkkoHAzjnUs[/youtube]

0 Reactie(s) op: Take-Two: 'GTA 5 boekt goede progressie'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.