Teufel geeft bestolen Beats By Dre-eigenaren koptelefoon

Door: Elmar Rekers | 07 februari 2012 17:54

Nieuws

Teufel zal bestolen eigenaren van een Beats By Dr. Dre-koptelefoon gratis van een nieuwe hoofdtelefoon voorzien. De PR-stunt is een reactie op de diefstallen die er vooral in Zoetermeer en Den Haag zouden plaatsvinden.

Verschillende media berichten deze week dat mensen op straat worden beroofd van hun Beats By Dr. Dre-koptelefoon. Zo zouden jongeren in onder andere Zoetermeer en Den Haag van deze populaire gadget zijn beroofd door kinderen van tussen de 12 en 15 jaar.

Aangifte

"Omdat een nieuwe Dr. Dre veel geld kost, maar muziek luisteren op straat nu eenmaal wel een koptelefoon vereist, komt Teufel Audio de slachtoffers graag tegemoet. Doe aangifte van deze diefstal en je krijgt van Teufel een nieuwe koptelefoon", aldus de Duitse fabrikant in het persbericht.

Teufel voorziet de gedupeerden uiteraard wel van een koptelefoon uit het eigen assortiment, te weten de Aureol Massive. "Geen hoogstaand design, maar de Aureol Massive staat wel voor goede geluidskwaliteit", aldus Teufel. De actie loopt tot en met 13 februari.

0 Reactie(s) op: Teufel geeft bestolen Beats By Dre-eigenaren koptelefoon

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.