The Witcher 2 op 17 april naar Xbox 360

Door: Elmar Rekers | 27 januari 2012 09:22

Overige elektronica

The Witcher 2: Assassins of Kings zal op 17 april beschikbaar komen voor de Xbox 360. Dat maakte ontwikkelaar CD Project Red donderdag bekend tijdens een persconferentie.

The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition, zoals de consoleversie zal heten, wordt iets uitgebreider dan de pc-game die in mei 2011 verscheen. Zo belooft CD Project Red dat er een half uur aan extra filmpjes in de game te zien zal zijn en dat gamers aan de slag kunnen met vier uur extra gameplay.

Verder zal de Enhanced Edition geleverd worden met de soundtrack van de game en een volledige plattegrond van de spelwereld. Naast deze Enhanced Edition, welke overigens het prijskaartje van een normale Xbox 360-game krijgt opgeplakt, zal er op 17 april ook een luxe Dark Edition van The Witcher 2 verschijnen.

Pc-game

Naast alle content uit de standaard versie vinden gamers hierin ook een artboek, een making of-documentaire en een exclusieve Witcher-medaille van metaal. De Enhanced Edition zal in april overigens ook te verkrijgen zijn voor de pc. Hebben gamers het pc-spel al in huis dan zal deze van een gratis update worden voorzien die alle nieuwe content toevoegt.

0 Reactie(s) op: The Witcher 2 op 17 april naar Xbox 360

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.