Ubisoft stelt pc-versie Assassin's Creed III uit

Door: Elmar Rekers | 13 juli 2012 11:26

Apps & Software

Assassin's Creed III zal eind oktober enkel beschikbaar komen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Uitgever en ontwikkelaar Ubisoft laat weten dat pc-gamers tot 'later dit jaar' geduld moeten hebben.

Ubisoft doet de aankondiging tijdens de Comic-Con-beurs in San Diego. De spellenmaker verzekert pc-gamers dat Assassin's Creed III nog voor de kerst in de winkels zal liggen. Het is voor Ubisoft niet ongebruikelijk om de pc-versie van een game later uit te brengen.

Het beste op consoles

Hoewel Assassin's Creed II en Brotherhood pas maanden later naar de pc kwamen, wist Ubisoft het meest recente Assassin's Creed: Revelations wel gelijktijdig naar alle platformen te brengen. Deel drie uit de serie komt dan wel naar alle grote platformen, volgens Ubisoft zullen gamer voor de optimale spel-ervaring toch echt op een van de consoles moeten spelen.

"We houden van de pc", zei creative director Alex Hutchinson van Ubisoft onlangs. "Maar dan wel een pc met een controller. Ik zie het niet gebeuren dat we gaan investeren in een perfecte besturing met muis en toetsenbord. Als je Assassin's Creed III op de pc wilt spelen zal je een controller moeten hebben."

0 Reactie(s) op: Ubisoft stelt pc-versie Assassin's Creed III uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.