UEFA Euro 2012 geplaagd door bugs en nepnamen

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 25 april 2012 13:26

Nieuws

Van de 53 landenteams in de EK 2012-uitbreiding voor FIFA 12 zijn er 24 niet gelicenseerd. Dat bevestigt Electronic Arts nadat veel gamers op het officiële forum klaagden over de nepnamen van veel voetballers.

EA lanceert dit jaar rond het EK voetbal niet een op zichzelf staande game, maar heeft dinsdag een uitbreiding uitgebracht voor FIFA 12. Gamers die UEFA Euro 2012 hebben gedownload komen er echter al snel achter dat veel van de originele namen van spelers niet in het spel te vinden zijn.

Volgens uitgever EA is het simpelweg niet gelukt om tijdig alle licenties voor de namen en tenue's rond te krijgen. Daarom is er gekozen voor fictieve voetballers die veel op de echte spelers lijken. Onder meer de nationale teams uit Wit-Rusland, Estland, Wales en gastland Oekraïne zouden uit nepspelers bestaan.

Bugs UEFA Euro 2012

Naast het grote aantal nepspelers in de officiële FIFA-game, wordt er door gamers ook geklaagd over enkele bugs in het spel. Een van de grootste klachten is dat de game op willekeurige momenten vastloopt. Ontwikkelaar EA Sports heeft al aangegeven dat er onderzoek gedaan wordt naar de oorzaak van deze bug.

Verder zou ook de gameplay enkele foutjes bevatten en melden sommige spelers dat het niet mogelijk zou zijn de selectie van een ploeg aan te passen. Het is nog onduidelijk of er voor alle problemen een patch in aantocht is.

UEFA Euro 2012 is sinds deze week tegen betaling te downloaden voor FIFA 12-spelers op de Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

0 Reactie(s) op: UEFA Euro 2012 geplaagd door bugs en nepnamen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.