Upgrade brengt ‘meerdere vensters’ naar Galaxy S III

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 07 december 2012 15:13

Nieuws

Samsung heeft vrijdag een grote update voor de Galaxy S III aangekondigd. Gebruikers van de Android-smartphone krijgen hierdoor onder meer enkele functies van de Galaxy Note II tot hun beschikking.

Samsung kondigt de Premium Suite Upgrade vrijdag officieel aan, nadat er al enkele weken geruchten gingen over de vernieuwde software voor de S III. De grootste toevoeging aan de Galaxy S III is de zogenoemde ‘Multi Window’-modus, die meerdere vensters kan weergeven.

Multi Window

Door Multi Window kan de Galaxy S III, net als de Galaxy Note II, twee apps naast elkaar tonen. Samsung claimt dat multitasken hierdoor aanzienlijk verbeterd zal worden. Ook belooft de fabrikant dat de smartphone ‘slimmer’ wordt. De S III zal verschillende reacties geven op acties van de gebruiker. Zo wordt bijvoorbeeld de muziekspeler automatisch gestart wanneer er een koptelefoon wordt aangesloten.

Na de update kunnen er ook labels aan foto’s gehangen worden, is de tekstgrootte in de browser aan te passen en kan de lijst met apps beter gerangschikt worden. Wanneer de Premium Suite Upgrade precies wordt uitgerold is niet bekend. De beschikbaarheid zal vermoedelijk per land verschillen.

Samsung zal in aanloop naar de lancering van de Premium Suite Upgrade meer nieuwe functies bekend maken.

[youtube]6aM7kQ7sCRE[/youtube]

0 Reactie(s) op: Upgrade brengt ‘meerdere vensters’ naar Galaxy S III

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.