Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Verisure High Security-alarmsysteem - Geen omkijken naar je beveiliging

Door: Justin Doornekamp Justin | 14 juli 2015 14:09

None
Internet & Thuis

Verisure, marktleider in Europa op het gebied van beveiligingsoplossingen, betreedt nu ook de particuliere markt met een nieuw domotica-alarmsysteem. Het systeem lijkt net zo allesomvattend als de zakelijke diensten van Verisure.

Score
90
  • Pluspunten
  • Allesomvattend
  • Sublieme service
  • Minpunten
  • Prijs

None

Verisure Alarmsysteem

Prijs: Vanaf € 399,99 (abonnement vanaf € 29,99 p.m.)

Inbegrepen: Een HUB, fotodetector, sirene, bedieningspaneel, magneetcontact, 3 alarmsleutels

Verbindingstype: Draadloos

Bediening: Afstandsbediening of smartphone

Alarm: 105dB

Verisure begon in samenwerking met Securitas met het leveren van complete beveiligingsopties voor de wat grotere bedrijven. Met de opkomst van domotica, zijn nu ook consumenten en het midden- en kleinbedrijf een doelgroep voor de onderneming uit Breda. Zonder afbreuk te doen aan de service die het bedrijf levert aan zijn zakelijke klanten. Lees ook: Bedien je huis met je tablet.

Installatie-team

Het begint al met de installatie. Je hoeft zelf niet te priegelen met kabeltjes of diep in de software te duiken om het systeem werkende te krijgen. Verisure stuurt namelijk enkele experts (in mijn geval waren het er maar liefst drie) naar je huis om de installatie voor je uit handen te nemen. De beveiligingsdeskundigen kijken waar de pijnpunten in de beveiliging van je huis zijn. Op basis van het advies worden camera's, rookmelders en bewegingssensoren geplaatst. Ook krijg je een uitgebreide uitleg over de werking van de apparaten.

In principe wordt alles je uit handen genomen. Enkel met een druk op de knop, hoef je het systeem (gedeeltelijk) in of uit te schakelen. De magneetstrip, camera of bewegingssensoren merken bewegingen in het huis op en laten niet alleen de binnensirene afgaan, maar geven ook een seintje door aan de speciale alarmcentrale van Verisure.

Met het Verisure-pakket beveilig je in één klap je hele woning.

Binnen een minuut hangt er iemand van de centrale aan de lijn om je op de hoogte te stellen van de activiteiten in je huis. Maar komt een van je kinderen thuis of wordt er echt ingebroken? De centrale kan via je camera zien wanneer er iets in brand staat of wie er door het huis loopt.

Hoewel dit misschien aanvoelt als een inbreuk op je privacy ('misschien kijken ze wel vaker mee'), is het wel fijn om te weten of het daadwerkelijk om een loos alarm gaat of niet. Door de samenwerking met Securitas kan Verisure zelfs een beveiliger die in de buurt gestationeerd is naar je huis sturen om de situatie te inspecteren.

Zeer compleet

Een complete dienstverlening dus, maar niet zonder een redelijk hoog prijskaartje. Om een heel huis te beveiligen ben je standaard al 700 euro kwijt (appartement 400 euro) en dan komen daar nog abonnementskosten bij van minimaal 29,99 euro per maand. De vraag is of je huis met de binnensirene en seintjes naar je mobiel al niet goed genoeg beveiligd is, zonder de abonnementsservice die Verisure biedt.

Conclusie

Voor ondernemers met een eigen kantoortje of bedrijf zal het domotica Verisure-alarmsysteem een prachtige uitkomst bieden om de beveiliging op te schroeven. Het hoge prijskaartje van het standaardpakket en de abonnementskosten verantwoorden zeker de mate van beveiliging die je ervoor terugkrijgt. Voor particulieren zal de prijs, vooral door het verplichte abonnement, wellicht net een beetje te hoog zijn.

0 Reacties op: Verisure High Security-alarmsysteem - Geen omkijken naar je beveiliging

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.