Videoreview: Olympus Stylus 1

Door: redactie-computertotaal | 16 februari 2014 10:00

Video

De gewone compactcamera verdwijnt langzaam uit de schappen. We schieten tegenwoordig immers de meeste kiekjes met onze smartphone. Fabrikanten maken dan ook steeds vaker supercompacts met reflex-specificaties. Zo ook Olympus met de Olympus Stylus 1.

De Olympus Stylus 1 (review) is zo'n supercompact met indrukwekkende mogelijkheden. Door de mogelijkheid om met een groot diafragma te schieten, kun je ondanks de relatief kleine sensor toch een mooi beperkte scherptediepte creëren, zoals een onscherpe achtergrond bij een portret. Iets wat je met een standaard smartphone echt nooit zal lukken.

Touchscreen

Achterop de Olympus Stylus 1 vind je een 3 inch kantelbaar touchscreen. Door het kantelbare scherm zijn ongewone standpunten makkelijker te schieten. In zo'n moeilijke hoek is het juiste scherpstelplekje gemakkelijk te kiezen door gewoon op het aanraakscherm drukken.

Bekijk onderstaande videoreview om alles over de Stylus 1 van Olympus te leren.

1 Reactie(s) op: Videoreview: Olympus Stylus 1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 23 januari 2014 17:23 Oscar
    Goede review, zouden jullie vaker kunnen, doen,….met de gadgets die de test revue passeren…………oké als het effe mogelijk dan. Weer met Eva?, ze deed een vlotte presentatie. prima………

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.