© PXimport

Videoreview: BlackBerry Z10

Geplaatst: 8 februari 2013 - 14:43

Aangepast: 16 november 2022 - 10:07

Elmar Rekers

BlackBerry onthulde eind januari dan eindelijk zijn volgende generatie smartphones en het nieuwe besturingssysteem BlackBerry 10. Hoewel de Z10 - het nieuwe smartphone-vlaggenschip - pas in maart naar Nederland komt, hebben we nu al een videoreview voor je klaar staan!

Met een nieuwe generatie smartphones (Q10 en Z10) en een splinternieuw besturingssysteem, hoopt BlackBerry in 2013 de concurrentie aan te kunnen gaan met toestellen als de iPhone 5 en de Galaxy S III. BlackBerry zag het marktaandeel afgelopen jaar in rap tempo teruglopen, en dus is een succesvolle Z10 een absolute must voor het Canadese bedrijf.

Vertraging BlackBerry 10

De nieuwe BlackBerry-toestellen hadden aanvankelijk begin 2012 al op de markt moeten komen, maar door vermeende productieproblemen liep de lancering ernstige vertraging op. Of de Z10 het lange wachten waard is? Je ziet het in onderstaande videoreview!

[youtube]74GvaGbTBMw[/youtube]

Review is gebaseerd op bevindingen van zustersite PC Advisor. Houd Computer!Totaal in de gaten, een eigen review volgt zodra het toestel op de redactie binnen is.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten