Videoreview: BlackBerry Z10

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 08 februari 2013 16:43

Apps & Software

BlackBerry onthulde eind januari dan eindelijk zijn volgende generatie smartphones en het nieuwe besturingssysteem BlackBerry 10. Hoewel de Z10 - het nieuwe smartphone-vlaggenschip - pas in maart naar Nederland komt, hebben we nu al een videoreview voor je klaar staan!

Met een nieuwe generatie smartphones (Q10 en Z10) en een splinternieuw besturingssysteem, hoopt BlackBerry in 2013 de concurrentie aan te kunnen gaan met toestellen als de iPhone 5 en de Galaxy S III. BlackBerry zag het marktaandeel afgelopen jaar in rap tempo teruglopen, en dus is een succesvolle Z10 een absolute must voor het Canadese bedrijf.

Vertraging BlackBerry 10

De nieuwe BlackBerry-toestellen hadden aanvankelijk begin 2012 al op de markt moeten komen, maar door vermeende productieproblemen liep de lancering ernstige vertraging op. Of de Z10 het lange wachten waard is? Je ziet het in onderstaande videoreview!

[youtube]74GvaGbTBMw[/youtube]

Review is gebaseerd op bevindingen van zustersite PC Advisor. Houd Computer!Totaal in de gaten, een eigen review volgt zodra het toestel op de redactie binnen is.

0 Reactie(s) op: Videoreview: BlackBerry Z10

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.