Videoreview: Samsung Galaxy Gear

Door: redactie-computertotaal | 09 februari 2014 14:37

Video

Samsung lanceert met de Galaxy Gear zijn allereerste smartwatch, welke toch vooral bedoeld lijkt om concurrent Apple af te troeven op de markt voor draagbare gadgets. Is de Gear zijn hoge prijskaartje waard? Je ziet het in deze videoreview!

Wie wil er nou geen horloge dat je binnenkomende berichten laat lezen, telefoongesprekken laat voeren, dienst doet als multimediacenter en foto's kan maken? Samsung claimt dat dit allemaal mogelijk wordt met de Galaxy Gear.

De Samsung smartwatch beschikt over een 1,63 inch-beeldscherm met een resolutie van 320 x 320 pixels. Verder is er een 800 MHz-processor aanwezig, een 1,9 megapixel-camera en ondersteunt de Gear Bluetooth 4.0. In onderstaande video vertelt Eva je alles over deze nieuwe gadget.

Lees hier de volledige review van de Samsung Galaxy Gear.

1 Reactie(s) op: Videoreview: Samsung Galaxy Gear

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 17 februari 2014 16:38 Oscar
    Oké dan. Ik ben toch (helaas) toe aan een nieuw Samsung toestel, zo heeft een smartphone ongelukje in de keuken naast een nadeel, ook weer zijn voordeel, vind die Samsung Gear wel wat hebben, zouden er al smartphones zijn die compatibele zijn met de Samsung Gear?, dat elke dag moeten opladen lijkt mij niet zo'n probleem. Vind die Samsung Gear wel wat hebben….Praten tegen je pols en telefoonverbinding maken/hebben…is beter, dan wat sommigen mensen doen en dat is praten tegen planten en bomen, die nooit iets terug zullen zeggen….praten tegen je pols, ofwel het zogenaamde 007 James Bond effect, nu nog vreemd maar over een tijdje, wordt de nu nog vreemde handeling als heel gewoon ervaren…ik weet nog…..zo was het indertijd ook gegaan met de gsm de voorganger van de smartphone, toen was je ook een lopende aandacht trekkende attractie wanneer je op straat of waar dan ook, door je gsm mobieltje een telefoongesprek voerde, de geschiedenis herhaald zich…
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.