Videoreview: Sony Xperia V

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 01 februari 2013 13:10

Apps & Software

De Xperia V is zonder meer een van de meest interessante mobieltjes die we in 2013 zien verschijnen. Fabrikant Sony claimt immers dat het Android-toestel volledig waterdicht is! In deze videoreview bespreken we de telefoon uitvoerig, waarbij een praktijktest met verschillende vloeistoffen uiteraard niet wordt geschuwd.

Op het oog is de Xperia V een doorsnee smartphone met een ietwat stijlvolle behuizing. Een knap staaltje werk wanneer je je bedenkt dat deze telefoon volledig stof- en waterdicht is. Het toestel draait op Android 4.0 en Sony heeft al laten weten dat een upgrade naar Jelly Bean (versienummer 4.1) aanstaande is.

Praktijktest

Verder beschikt de Xperia V over een snelle dualcore-processor en is het een van de eerste telefoons die in Nederland 4G-netwerken ondersteunt. Het scherm is met zijn 4,3 inch lekker groot en qua opslagvolume krijg je 8 GB tot je beschikking. Op papier een prima toestel dus. Of de Xperia V zich ook in de praktijk weet te bewijzen? Je ziet het in onderstaande videoreview!

[youtube]3aPRT4G8Qd0[/youtube]

0 Reactie(s) op: Videoreview: Sony Xperia V

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.