Vietnamese website toont Galaxy S III in video

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 20 april 2012 12:16

Nieuws

Een prototype van de Galaxy S III is vrijdag opgedoken in een video van de Vietnamese website Tinhte. Het toestel lijkt over de definitieve hardware te beschikken, maar heeft een andere behuizing omdat Samsung deze geheim wil houden tot 3 mei.

In de video worden de specificaties van het toestel (met typenummer I9300) uitgebreid doorgelopen. Hieruit wordt duidelijk dat de Galaxy S III over een 1,4 GHz quadcore-processor gaat beschikken, de Exynos 4412. Verder zou er voor de gpu gebruik gemaakt worden van de Mali 400, net als bij de Galaxy S II het geval was.

Beeldscherm Galaxy S III

Het beeldscherm op dit prototype is 4,6 inch en heeft een resolutie van 720 x 1184 pixels. Verder zit er 16 GB aan geheugen in, een microSDHC-slot en een 8 megapixel camera. Deze Galaxy S III lijkt te zijn ontwikkeld voor ontwikkelaars en providers om hun eigen software klaar te stomen voor de smartphone. Verwacht wordt dat het uiteindelijke design sterk zal afwijken van hetgeen er in de video van Tinhte te zien is.

Samsung liet onlangs weten de 'volgende Galaxy' op 3 mei te gaan onthullen tijdens een speciaal evenement in Londen. Geruchten gaan dan de nieuwe Android 4.0-smartphone over een behuizing van keramiek gaat beschikken en dat de home-knop van de Galaxy S II zal terugkeren.

0 Reactie(s) op: Vietnamese website toont Galaxy S III in video

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.