Vodafone-klanten mogen vier dagen gratis bellen

© PXimport

Vodafone-klanten mogen vier dagen gratis bellen

Geplaatst: 13 april 2012 - 04:09

Aangepast: 16 november 2022 - 10:19

Redactie ID.nl

Van 2 mei tot en met 5 mei kunnen alle Vodafone-klanten de gehele dag gratis bellen en sms'en binnen Nederland. Dit ter compensatie van de recente landelijke netwerkstoring.

Nu de storing zo goed als achter de rug is komt het telecombedrijf met een gebaar richting zijn gedupeerde klanten. Al met al waren er bijna een week lang problemen met zowel bellen als sms'en (2G) als het mobiele internetverkeer (3G). De oorzaak was een brand in een netwerkcentrale in Rotterdam.

Kosteloos bellen

Zowel prepaid-klanten als abonnees mogen nu begin mei vier dagen lang kosteloos bellen en sms'en op voorwaarde dat dit binnen Nederland gebeurt. Voor klanten met een data-abonnement voor tablets is er tien procent korting op het abonnement in de maand mei. Het gebaar geldt voor klanten van Vodafone, Sizz en Blyk.

De voorwaarden voor deze compensatie zijn vanaf donderdagmiddag 17.30 uur te vinden op de eerder opgezette webpage. In zijn zoveelste videoboodschap verklaart CEO Rob Shuter de actie van de telco. "Wij betreuren het ongemak voor onze klanten in de afgelopen periode en willen met dit gebaar de pijn verzachten."

Bron: Webwereld.nl

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten