VSO Inspector 2.1.0.4

Door: Robbin Ooijevaar | 27 augustus 2010 09:41

Apps & Software

Aan de buitenkant van uw dvd-brander is niet te zien waar het apparaat allemaal toe in staat is. Leest de brander Blu-ray-schijfjes? Kunt u dvd-ram’s branden? VSO Inspector weet het antwoord. Het programma controleert welke brander er is geïnstalleerd en geeft alle mogelijkheden en beperkingen weer.

Als u meer dan één optisch loopwerk hebt, kunt u uw branders selecteren uit het drop-downmenu Spelers. De resultaten verschijnen in het tabblad Speler opties. Maar VSO Inspector kan nog meer. Plaats een cd, dvd of ander schijfje en open het tabblad Media. Achter Media id staat nu de identificatie van het schijfje, bijvoorbeeld MBI 01RG40. Hiermee kunt u via Google meer informatie zoeken over de herkomst van de disk. Bij Content vindt u technische informatie over de manier waarop het schijfje is gebrand. VSO Inspector helpt ook bij het onderzoeken van een mogelijk defecte disk. Klik hiervoor op Start in het tabblad Scan. Afhankelijk van de staat van het schijfje en de inhoud kan dit proces lang tot zeer lang duren. Na afloop geeft VSO Inspector zowel de foutloze leesacties als problemen en storingen aan.

VSO Inspector toont de specificaties, mogelijkheden en beperkingen van uw dvd-brander.

VSO Inspector 2.1.0.4

Freeware

Taal Engels

Download 2,3 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: VSO Inspector 2.1.0.4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.