Webwinkel gaat bezorgen op dag van bestelling

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 01 oktober 2012 11:33

Nieuws

Webwinkel Coolblue gaat goederen afleveren op de dag van bestelling. Hiervoor zal de consument wel aanzienlijk hogere bezorgkosten gaan betalen, bijna 18 euro per bestelling.

De versnelde afhandeling is een extra dienst die door Coolblue wordt aangeboden, en is dus geen vervanging van het huidige leveringsproces. Als men een bestelling nog dezelfde dag in huis wil hebben, moet deze voor 15.00 uur worden geplaatst bij de webwinkel. De bestelling wordt dan tussen 18.00 en 22.00 uur thuis afgeleverd.

Concurrentie

Fysieke winkels hebben als groot voordeel dat de klant het product direct kan meenemen. Door de optie te bieden om bestellingen op dezelfde dag af te handelen, hoopt Coolblue klanten te kunnen aantrekken die nu nog voor fysieke winkels kiezen. Coolblue is eigenaar van tientallen webwinkels, waaronder tabletcenter.nl en telefoonshop.nl.

De logistieke afhandeling van de VandaagNog-service vindt plaats onder de vleugels van Dynalogic. Coolblue is overigens niet de eerste webwinkel in Nederland die bezorgt op de dag van bestelling. Bobshop biedt dezelfde service namelijk al enkele weken aan. Ook hier moet een meerprijs betaald worden en dient de bestelling zelfs voor 13.00 uur geplaatst te worden.

0 Reactie(s) op: Webwinkel gaat bezorgen op dag van bestelling

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.