Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Door: Maikel Dijkhuizen | 16 april 2020 10:13

Amazon
Blog

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

Motorola Pulse Escape

Vergeleken met de actuele vraagprijzen van overige (web)winkels heeft deze bluetooth-hoofdtelefoon wel een heel aantrekkelijk prijskaartje. De forse oorschelpen omsluiten volledig je oren, zodat je amper geluiden uit de omgeving opvangt. Vanwege het behoorlijke formaat past er een audiodriver met een diameter van vier centimeter in iedere oorschelp. Dat komt de audiokwaliteit ten goede. Verder zijn er een microfoon en bedieningstoetsen in de weerbestendige behuizing geïntegreerd, zodat je rechtstreeks inkomende oproepen kunt aannemen. Na zo’n twintig uur luisteren hoeft de Pulse Escape pas aan de lader, dus je kunt hem prima voor lange (vlieg)reizen gebruiken. Bijkomend voordeel is dat je deze hoofdtelefoon vanwege het opvouwbare ontwerp makkelijk meeneemt. Voor de liefhebbers is er ook een witte uitvoering verkrijgbaar.
Prijs: € 30,49

Motorola Pulse Escape

TP-Link TL-SF1005D

Nu steeds meer apparaten een netwerkaansluiting hebben, ontkom je niet aan het plaatsen van switches. Veel goedkoper dan deze TP-Link TL-SF1005D ga je ze niet vinden. Dit apparaatje heeft vijf netwerkpoorten, dus je kunt hierop vier apparaten aansluiten. De doorvoersnelheid bedraagt maximaal 100 Mbit/s. Voor veruit de meeste toepassingen is dat ruim voldoende, zoals het streamen van films en spelen van multiplayergames. Aan de hand van minuscule indicatielampjes controleer je van iedere ethernetaansluiting de verbinding.
Prijs: € 7,11

TP-Link TL-SF1005D

AmazonBasics enkele monitorstandaard (armsteun)

Robuuste armsteunen voor monitoren zijn doorgaans behoorlijk prijzig, maar dit exemplaar van AmazonBasics is zeer betaalbaar. De stevige klem aan de onderzijde past op een bureaublad van twee tot tien centimeter dik, terwijl het uiteinde van de arm een vesa-adapter bevat. Daarop bevestig je veruit de meeste monitoren met ondersteuning voor de vesa-standaard (75 × 75 of 100 × 100 millimeter). Het maximale draaggewicht bedraagt tien kilo. Je kunt dus een flink scherm ophangen. De arm ondersteunt 360 graden rotatie en is in hoogte verstelbaar, waardoor je de monitor in iedere gewenste positie gebruikt. Fijn is dat je voortaan de monitorvoet kunt afkoppelen, waardoor je profiteert van extra werkruimte op het bureau. Overigens is er ook een soortgelijke monitorstandaard voor een dubbele schermopstelling verkrijgbaar.
Prijs: € 25,26

AmazonBasics enkele monitorstandaard

Trust Erou Silent Keyboard

Een luidruchtig toetsenbord heeft voor veel pc-gebruikers een hoge irritatiefactor. Trust bewijst met zijn Erou Silent Keyboard dat het ook anders kan. De vlakke losstaande toetsen van dit degelijke qwerty-toetsenbord hebben een zachte aanslag en produceren amper geluid. Wel zo prettig, want tijdens lange (thuis)werkdagen ben je al dat getik wel een keer zat. Dankzij de opklapbare voetjes aan de onderzijde pas je eenvoudig de hoek aan. Verder bevat het toetsenbord een volwaardig numeriek gedeelte en dertien multimediatoetsen aan de bovenzijde. De kabellengte bedraagt 1,5 meter.
Prijs: € 20,99

Trust Erou Silent Keyboard

AmazonBasics luchtblazer

Voor fanatieke (hobby)fotografen zijn zichtbare stofdeeltjes een doorn in het oog. Je kunt de lens natuurlijk met een geschikt doekje of capabele borstel reinigen, maar hierbij bestaat er altijd een geringe kans op krassen. Met deze luchtblazer van AmazonBasics verwijder je stof en overig vuil zonder de apparatuur aan te raken. Of je nou een drone, telelens of spiegelreflexcamera gebruikt, deze luchtblazer komt bij vrijwel al je camera-apparatuur van pas. Het werkt bovendien ook uitstekend voor vuile toetsenborden. De geïntegreerde eenrichtingsklep zorgt voor een schone en krachtige luchtstraal.
Prijs: € 10,36

AmazonBasics luchtblazer

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.