Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Door: Maikel Dijkhuizen | 01 oktober 2020 08:48

Amazon
Nieuws

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

Sony WH1000XM4

Sony kondigde met veel bombarie afgelopen maand zijn nieuwste noise-cancelling-hoofdtelefoon aan, namelijk de WH1000XM4. Die is op het moment van schrijven bij Amazon.nl het goedkoopst. Bij actieve ruisonderdrukking meten microfoons het omgevingsgeluid, waarna een chip tegengestelde audiogolven genereert. Hierdoor hoor je in een vliegtuig bijvoorbeeld amper de motor, terwijl je je in een drukke kantooromgeving beter kunt concentreren. Storende bijgeluiden zijn namelijk niet of nauwelijks hoorbaar. De ingebouwde accu gaat zo’n dertig uur mee. Via bluetooth 5.0 kun je een smartphone, tablet of laptop aanmelden. Is de accu leeg, dan sluit je een audiokabel aan. Fijn is dat Sony een stevige reishoes meelevert. De verbeteringen ten opzichte van voorganger WH1000XM3 vallen overigens erg mee, dus wie weet schaf je liever voor minder geld het voorgaande model aan. Dit product kost momenteel 229 euro.
Prijs: € 326,49

Sony WH1000XM4

Acer KG271P

Zoek je een betaalbare monitor met een flink formaat? Misschien is de Acer KG271P dan wel iets voor jou. Met een schermdiagonaal van 27 inch komen games en video’s prima uit de verf. Bijkomend voordeel is de rappe reactietijd van slechts één milliseconde, zodat je vlot op online tegenstanders kunt anticiperen. De maximale resolutie bedraagt 1920 × 1080 pixels. Gunstig is de ondersteuning voor FreeSync, waardoor dit scherm naadloos samenwerkt met videokaarten van AMD. Verder zijn er nog twee minuscule luidsprekers aanwezig. Voor de verbinding met een computer hebben gebruikers keuze tussen dvi, hdmi en displayport.
Prijs: € 191,90

Acer KG271P

TP-Link Deco M4

Voor het upgraden van je wifi-netwerk is een mesh-systeem een doeltreffende oplossing. Neem bijvoorbeeld deze afgeprijsde TP-Link Deco M4. Sluit de hoofdunit aan op de bestaande router en zet de twee overige draadloze satellieten op bijvoorbeeld de eerste verdieping en zolder neer. Alle satellieten werken met elkaar samen en zorgen voor een dekkend wifi-netwerk via de 2,4GHz- en 5GHz-frequentieband. Fijn is dat ieder netwerkapparaat twee gigabitpoorten bevat, zodat je ook apparaten bekabeld kunt aansluiten. Een mobiele app helpt gebruikers bij de installatie. Volgens TP-Link is dit 3-pack goed voor een dekking van 370 vierkante meter. Heb je een kleiner huis en kun je prima met twee satellieten uit de voeten? Voor een 2-pack betaal je momenteel 113,22 euro.
Prijs: € 129,57 (3-pack)

TP-Link Deco M4

Xiaomi Mi TV Stick

Deze hdmi-stick geeft je op iedere televisie toegang tot Netflix en Amazon Prime Video. De afstandsbediening bevat namelijk knoppen voor deze diensten. Uiteraard kun je ook andere video-apps openen, want je downloadt favoriete toepassingen uit de Google Play Store. Voor het opslaan van apps is er 8 GB flashgeheugen ingebouwd. De Mi TV Stick koppel je aan wifi, waarna het apparaatje streams in een maximale resolutie van 1920 × 1080 pixels kan ophalen. De afstandsbediening is via bluetooth verbonden.
Prijs: € 38,-

Xiaomi Mi TV Stick

FlinQ Smart Plug

Lijkt het je handig om apparaten met een mobiele app in en uit te schakelen? Dat is precies wat deze FlinQ Smart Plug doet. In feite koppel je met dit hulpstuk een traditioneel stopcontact aan wifi. Nuttig is dat je ook buiten het thuisnetwerk apparaten in- en uitschakelt, mits je smartphone is verbonden met mobiel internet. Gunstig voor het geval je per ongeluk de verlichting hebt laten branden. Verder is deze Smart Plug ook compatibel met Google Assistent, zodat je eventueel je stem gebruikt om het slimme stopcontact te (de)activeren.
Prijs: € 29,99 (3-pack)

FlinQ Smart Plug

1 Reactie(s) op: Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 2 oktober 2020 10:43 Buur
    Hoe zit dat met zo'n Mi TV Stick? Krijgt zo'n ding ook updates, of kun je zoiets ook na twee jaar weggooien omdat de apps niet meer werken?
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.