Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Door: Maikel Dijkhuizen | 29 oktober 2020 09:41

Amazon
Nieuws

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

Labists Raspberry Pi 4 Model B Ultimate Kit

Ben je van plan om een Raspberry Pi-project te beginnen? Naast de Raspberry Pi 4 Model B met 4 GB ram krijg je er met deze sterk afgeprijsde starterkit flink wat accessoires bij. Zo is er een SanDisk micro-sd-kaart van 32 GB met een voorgeïnstalleerde versie van het populaire besturingssysteem NOOBS inbegrepen. Verder bevat de verpakking onder meer een usb-c-voedingsadapter, hdmi-kabel, schroevendraaier, ventilator en behuizing met toegang tot alle aansluitingen. Daarnaast zijn er ook nog eens drie koellichamen bijgesloten. Kortom, je haalt hiermee alles in huis om direct met de populaire singleboardcomputer aan de slag te gaan.
Prijs: € 89,24

Labists Raspberry Pi 4 Model B starterkit

Reolink Argus Pro

De Reolink Argus Pro is een zogeheten Early Black Friday-deal en tot 18.00 uur vandaag (29 oktober) geldig. Deze buitencamera bevat een oplaadbare batterij, zodat je hem op plekken zonder nabijgelegen stroompunt kunt monteren. Reolink levert daarnaast een zonnepaneel mee, waardoor de Argus Pro volledig zelfvoorzienend is. Zodra je de camera op een draadloos 2,4GHz-netwerk aanmeldt, vraag je in de mobiele app livebeelden op. Voor de opslag van bewakingsvideo’s past er in de weerbestendige behuizing een micro-sd-kaart van maximaal 64 GB. Dankzij de pir-sensor legt de Argus pro alleen bij beweging videobeelden vast. Dat kan zowel overdags als in het donker. De filmresolutie bedraagt 1920 × 1080 pixels bij een kijkhoek van 130 graden.
Prijs: € 104,79

Reolink Argus Pro

Eufy Security Doorbell

Voor deze aanbieding hebben geïnteresseerden tot 19.00 uur (29 oktober) de tijd, want daarna is de Early Black Friday-deal verlopen. De eufy Security Doorbell is een deurbel en bewakingscamera in één. Monteer de buitenunit bij de voordeur en zie in een mobiele app op een smartphone wie er aanbelt. De adapter met speaker prik je ergens binnen in een stopcontact, zodat je de bel luid en duidelijk kunt horen. Je hebt keuze uit acht beltonen. Fijn is dat de camera in een hoge resolutie van 2560 x 1920 pixels filmt. Dankzij ondersteuning voor tweewegaudio kun je op afstand met de persoon communiceren. Dit product betreft overigens de bekabelde versie van de eufy Security Doorbell.
Prijs: € 135,99

Eufy Security Doorbell

Tractive Edition 2019 GPS-Tracker

Kiest je hond weleens het hazenpad, dan is een betrouwbare gps-tracker geen overbodige luxe. Tractive is specialist op dit gebied en ontwikkelt lichtgewicht gps-apparaatjes die je aan een halsband kunt bevestigen. Zo weegt dit exemplaar slechts dertig gram, terwijl de inwendige batterij pas na enkele dagen aan de lader moet. Aan de hand van een mobiele app (Android of iOS) vragen baasjes eenvoudig de actuele positie op. Besef wel dat er voor deze gps-dienst een aanvullend abonnement is vereist. Dat kost een paar euro per maand. Handig is dat je een notificatie ontvangt zodra de hond een virtueel afgebakend gebied verlaat.
Prijs: € 28,37

Tractive Edition 2019 GPS-Tracker

Samsung 860 Evo

Op zoek naar een betaalbare ssd van 500 GB? De Samsung 860 Evo is momenteel erg goedkoop. Deze opslagdrager is in een 2,5inch-jasje gegoten, zodat je hem eenvoudig in praktisch iedere bestaande pc of laptop kwijt kunt. Dankzij de sata-interface is de montage zo gepiept. De lees- en schrijfsnelheid bedragen in ideale omstandigheden respectievelijk 550 Mbit/s en 520 Mbit/s. Geïnteresseerden kunnen deze ssd als alternatief ook met 1 TB of 2 TB opslagruimte aanschaffen. Daarnaast is er een instapmodel met 250 GB verkrijgbaar. Samsung geeft op dit product maar liefst vijf jaar garantie.
Prijs: € 57,30

Samsung 860 Evo

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.