Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Door: Maikel Dijkhuizen | 24 december 2020 15:50

Amazon
Nieuws

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

Bontec MDM001B-LT/MN

Als je vanaf een notebook thuiswerkt, is de Bontec MDM001B-LT/MN een ideaal hulpmiddel. Hiermee richt je namelijk een volwaardige werkplek met een extra beeldscherm en toetsenbord in. Plaats een notebook van maximaal 15,6 inch op het plateau en bevestig een extra scherm van maximaal 27 inch aan de monitorarm. Gebruik vervolgens beide schermen naast elkaar. Dankzij ondersteuning voor de vesa-standaard kun je vrijwel iedere monitor van maximaal 10 kilo aan de arm bevestigen. Voor het laptopplateau is er voldoende ruimte om de boel met een toetsenbord en muis aan te sturen. Voor de montage van deze uitgebreide standaard mag het bureaublad niet dikker zijn dan 8,5 centimeter.

Prijs: € 50,99

Bontec MDM001B-LT/MN

Labists ET 3D

Lijkt het je leuk om zelfbedachte objecten uit te printen? Misschien is deze afgeprijsde 3D-printer dan wel iets voor jou. Het afdrukgebied bedraagt 22 × 22 × 25 centimeter, zodat je bijvoorbeeld kleine beeldjes kunt uitprinten. Overigens betreft het een bouwpakket, dus je dient de 3D-printer zelf in elkaar te zetten. Volgens de fabrikant zijn daar nauwelijks technische handelingen voor vereist. Voor de bediening is er een aanraakscherm van 2,8 inch geïntegreerd.

Prijs: van € 229,99 voor € 183,99

Labists ET 3D

DJI Mavic Mini

Dronespecialist DJI ontwikkelt ook minihelikopters tegen een lager prijskaartje, zoals deze Mavic Mini. Amazon geeft nu zeventien procent korting op dit product. Dankzij een gimbal met drie assen bevatten de cameraopnames geen trillingen. Met een vliegtijd van een halfuur kun je prachtige luchtbeelden in full-hd-kwaliteit schieten. Vanwege het lage gewicht van 250 gram neem je de DJI Maviv Mini gemakkelijk mee. Voor het opslaan van beelden gaat er een micro-sd-kaart in de behuizing. De fabrikant levert een afstandsbediening en drie extra propellers mee.
Prijs: van € 399,- voor € 332,99

DJI Mavic Mini

Orico USB 3.0 Hub

Met deze usb-hub plaats je wel een heel bijzonder exemplaar op je bureau. De behuizing is namelijk transparant, zodat je de printplaat met alle aansluitingen ziet zitten. Verder is er op het gebied van functionaliteit geen reden tot klagen. Met zeven usb3.0-poorten kun je allerlei randaccessoires aansluiten. De usb-hub bevat een extra voedingspoort om extra stabiliteit te garanderen. Dat is met name van toepassing bij het aansluiten van diverse energieslurpende mobiele apparaten. De onderzijde van de behuizing bevat blauwe ledverlichting. Dat zorgt voor een fraai effect op het bureaublad. Deze usb-hub meet 13,5 × 3,5 × 1,9 centimeter, dus hij past gemakkelijk in een laptoptas. De aanbieding loopt vandaag (24-12-20) om 20.45 uur af.

Prijs: van € 42,70 voor € 36,29

Orico USB 3.0 Hub

Kingston SA400S37/240G A400

Wil je een wat oudere pc of laptop tegen geringe kosten van een flinke snelheidsboost voorzien? Start het systeem dan voortaan vanaf deze ssd op. Met een vormfactor van 2,5 inch en een sata-aansluiting past dit exemplaar in vrijwel iedere machine. De opslagcapaciteit bedraagt 240 GB, dus dat is voor de meeste besturingssystemen ruimschoots voldoende. In een desktop plaats je er voor de opslag van data eventueel een interne 3,5inch-schijf bij. De lees- en schrijfsnelheid bedragen respectievelijk 500 en 350 Mbit/s. Overigens verkoopt Amazon deze betaalbare ssd ook met 120, 480 en 960 GB opslag.

Prijs: € 27,79

Kingston SA400S37/240G A400

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.