Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Door: Maikel Dijkhuizen | 14 januari 2021 10:32

Amazon
Nieuws

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

Samsung Galaxy Watch 3 (titanium)

Vandaag (14-01-21) geldt er een aantrekkelijke aanbieding op Amazon.nl. De luxe titanium-uitvoering van de Samsung Galaxy Watch3 kost nu namelijk nog geen vierhonderd euro, terwijl Samsung en veel andere (web)winkels een vraagprijs aanhouden van 555 euro. De ronde horlogekast meet 45 millimeter en laat zich via een draairing gemakkelijk bedienen. Hiermee navigeer je door alle beschikbare apps. Dankzij het lederen bandje en de stijlvolle wijzerplaat lijkt het net alsof je een traditioneel horloge draagt. De waterdichte Galaxy 3 bevat diverse sensoren om je lichaam in de gaten te houden. Zo meet deze smartwatch onder meer je hartslag en zuurstofgehalte van het bloed. Bovendien monitort het apparaatje de slaapkwaliteit.

Prijs: € 385,30

Samsung Galaxy Watch3 Titanium

Samsung Galaxy Watch 3 (Mystic Silver)

Ook de Samsung Galaxy Watch 3 met een horlogekast van 41 millimeter is met een prijskaartje van 227,10 euro vandaag (14-01-21) laag geprijsd. Veruit de meeste verkoopadressen hanteren namelijk een tarief van 299 euro. Het gaat om de zogeheten mystic silver-uitvoering. Deze versie van de Galaxy Watch 3 bevat onder meer een hartslagmeter en een sensor om het zuurstofgehalte in het bloed te monitoren. De waterdichte smartwatch leent zich bovendien prima voor trainingsdoeleinden. Zo zijn er meer dan 120 trainingsprogramma’s voorhanden. Handig is dat je vanaf je pols rechtstreeks Spotify-afspeellijsten kunt bedienen.

Prijs: € 227,10

Samsung Galaxy Watch3 Mystic Silver

Philips 243V7QDSB/00

Vanwege het grote aantal thuiswerkers is de behoefte aan goede pc-monitoren groot. Gelukkig zijn er prima schermen tegen geringe kosten verkrijgbaar. Zo staat de Philips 243V7QDSB/00 al enige tijd in de bestsellerlijst van Amazon.nl. Begrijpelijk, want andere verkoopadressen hanteren een vraagprijs van boven de honderd euro. Het betreft een ips-paneel van 24 inch. Deze schermtechniek garandeert uitstekende kijkhoeken en een natuurgetrouwe kleurweergave.

Philips 243V7QDSB-00

Sluit de monitor via hdmi op een laptop of pc aan en geniet van full-hd-beelden. Vanwege de grote vraag is dit Philips-scherm pas in februari leverbaar. Je kunt het product wel alvast tegen een aantrekkelijke prijs bestellen.
Prijs: € 89,-

Withings Sleep Analyzer

Ben je ontevreden over je slaapkwaliteit en wil je graag de oorzaak achterhalen? Overweeg dan deze Withings Sleep Analyzer. Schuif deze mat onder je matras en ontvang ’s ochtends op je smartphone een uitgebreid slaaprapport. De Sleep Analyzer herkent onder meer slaapapneu en snurken. Verder brengt deze gadget je slaapcycli in kaart en registreert het apparaatje je hartslag. Een voorwaarde voor de uitwisseling van slaapgegevens is dat de wifi-dekking in de slaapkamer op orde is. Een groot voordeel van de Sleep Analyzer is dat je ’s nachts niets hoeft te dragen om de slaapkwaliteit te monitoren.

Prijs: van € 129,95 voor € 99,95

Withings Sleep Analyzer

Smooce Nintendo Switch Controller

De Joy Con-controllers van de Nintendo Switch staan vanwege de kwaliteit nogal ter discussie. Zoek je een vervangende controller voor je Nintendo Switch en vind je de officiële accessoires te prijzig? Deze afgeprijsde Smooce Nintendo Switch Controller werkt prima met de populaire spelcomputer samen. De knoppenindeling is nagenoeg hetzelfde als van de duurbetaalde Nintendo Switch Pro Controller, terwijl er een dubbele trilfunctie en gyroscoop zijn geïntegreerd. Een fijne bijkomstigheid is dat je deze Smooce-controller ook voor pc-games kunt gebruiken. Je laadt de ingebouwde accu op via de meegeleverde usb-c-kabel.

Prijs: van € 26,99 voor € 22,94

Smooce Nintendo Switch Controller

3 Reactie(s) op: Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 14 januari 2021 19:23 drewip
  De opgegeven prijs van de techdeal van Amazon voor de Galaxy smartwatch 3 klopt voor geen meter: bij Amazon staat een prijs van maar liefst € 513,17.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 14 januari 2021 19:25 drewip
  En de prijs voor de Mystic Silver is ruim € 100 te laag in vergelijking tot de Amazon website.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 21 januari 2021 10:52 MaikelDijkhuizen
  @drewip Bedankt voor je reactie. De prijzen op Amazon.nl wisselen nogal. Op moment van publicatie in de ochtend waren de genoemde prijzen de actuele tarieven op Amazon.nl. We hebben uiteraard geen invloed op prijsschommelingen, dus de prijzen kunnen 's avonds inderdaad anders zijn.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.