Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Door: Maikel Dijkhuizen | 03 juni 2021 09:55

Amazon
Nieuws

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

Seagate Ironwolf

Zoek je betrouwbare harde schijven voor je nas? De Seagate IronWolf-reeks is op Amazon.nl momenteel gunstig geprijsd. Met name voor de versies met 1 TB, 2 TB en 4 TB opslagruimte rekent de bekende webwinkel een fikse korting. In IronWolf-schijven zijn diverse technieken toegepast om de kans op een lange levensduur te vergroten. Anders dan bij andere schijven zijn de trillingen gering, waardoor er sprake is van minder slijtage. Deze opslagdragers zijn dan ook geschikt om continu (24/7) te gebruiken. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Je hebt de eerste drie jaar recht op Rescue Data Recovery Services, waarbij een professioneel dataherstelteam de gegevens probeert veilig te stellen. Naar eigen zeggen bedraagt de slagingskans van deze dienst 95 procent.

Prijs: Vanaf € 54,-

Seagate Ironwolf

Pasonomi WE01-11

Als je geregeld aan videoconferenties deelneemt, verdient het gebruik van een losse webcam de voorkeur. Een geïntegreerd exemplaar van een laptop biedt tenslotte weinig bewegingsruimte. De betaalbare Pasonomi WE01-11 bevestig je via een handige klem op een monitor. Daarnaast levert de fabrikant een ministatief mee, zodat je de webcam net zo gemakkelijk een plekje op het bureau of de keukentafel geeft. Sluit het apparaatje via usb aan op de computer, kies de gewenste hoek en de videovergadering kan beginnen. 

Pasonomi WE01-11

De 1080p-lens ondersteunt autofocus, zodat je altijd scherp in beeld verschijnt. De groothoeklens heeft een bereik van 110 graden. Je kunt hierdoor ook met twee (of drie) personen achter de webcam plaatsnemen. De behuizing bevat twee microfoons om stemmen zo goed mogelijk vast te leggen. Met het oog op privacy is het fijn dat je de cameralens aan de hand van een klepje kunt afdekken.

Prijs: Van € 22,35 voor € 18,99 

Reolink RLN8-410

Reolink-camera’s zijn op Amazon.nl geregeld in de aanbieding. Ben je van plan om een bewakingsnetwerk rondom dit betaalbare merk op te tuigen, dan komt dit scherp geprijsde nvr-systeem goed van pas. Aan de hand van de ingebouwde 2TB-schijf neem je hiermee namelijk continu beelden op. 

Reolink RLN8-410

Via acht netwerkpoorten met PoE-ondersteuning beheer je evenzoveel Reolink-camera’s. De fabrikant stelt toepassingen voor Windows, Android en iOS beschikbaar. Houd dus altijd en overal een oogje in het zeil. Sluit daarnaast via hdmi of vga rechtstreeks een televisie of pc-scherm aan om de beelden te monitoren. Via de eSATA-poort breid je de opslagcapaciteit desgewenst uit. Daarnaast is dit nvr-systeem tegen een meerprijs ook met een 3TB-schijf verkrijgbaar.

Prijs: Van € 264,99 voor € 225,24

SanDisk SDCZ48-032G-GAM46T

Dit 3-pack van SanDisk kwam enkele maanden geleden in deze rubriek ook al ter sprake, maar de prijs is sindsdien alleen maar gedaald. Sommige Nederlandse webshops rekenen voor één exemplaar meer geld dan Amazon.nl momenteel voor drie stuks doet! Met een capaciteit van 32 GB per usb-stick kun je er flink wat bestanden op kwijt. 

SanDisk SDCZ48-032G-GAM46T

Via het schuifsysteem blijft de gevoelige connector beschermd. Verder is er dankzij ondersteuning voor de usb3.0-standaard een leessnelheid mogelijk tot 100 MB/s. Tot slot gebruik je de meegeleverde software om persoonlijke gegevens te versleutelen en een wachtwoord in te stellen.

Prijs: € 12,87

Logitech K400 Plus

Dit goedkope toetsenbord komt op een (bescheiden) thuiswerkplek goed van pas. Dankzij de geringe afmetingen en het geïntegreerde touchpad kun je er bijvoorbeeld aan een krappe keukentafel mee uit de voeten. Prik de meegeleverde draadloze ontvanger in een usb-poort en gebruik het qwerty-toetsenbord direct onder Windows of Android. 

Logitech K400 Plus

Houd er rekening mee dat het numerieke gedeelte aan de rechterkant ontbreekt, want op deze plek heeft Logitech het touchpad en twee muisknoppen gehuisvest. Volgens de fabrikant bedraagt het bereik tussen de ontvanger en het bedieningsapparaat maximaal tien meter. Logitech levert twee AA-batterijen mee.

Prijs: Van € 49,99 voor € 33,-

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.