Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Door: Maikel Dijkhuizen | 08 juli 2021 09:05

Amazon
Nieuws

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

Acer Chromebook Spin 311 (‎CP311-2H-C3DG)

Gebruik deze goedkope Chromebook als laptop óf tablet. Je kunt het aanraakscherm namelijk volledig dubbelklappen, waarna je ChromeOS met je vingers bedient. Als je een filmpje wilt bekijken, kun je de Chromebook Spin 311 ook als ‘tent’ opstellen. Het touchscreen van 11,6 inch is voor tabletbegrippen erg ruim, terwijl de totale afmetingen en het gewicht van deze machine juist meevallen. 

Acer Chromebook Spin 311

Vier rekenkernen van de Intel Celeron N4100-processor sturen het systeem aan. Verder bevat het apparaat 4 GB werkgeheugen en 32 GB interne opslag. Sluit via vier usb-poorten en de microSD-kaartlezer eventueel externe opslagdragers aan. Volgens Acer is deze Chromebook goed voor een batterijduur van tien uur.

Prijs: Van € 349,- voor € 214,-

SoundPEATS Watch 1

Als je een goedkope smartwatch zoekt, is dit afgeprijsde exemplaar van SoundPEATS een interessante optie. Het waterdichte apparaatje bevat een 1,4inch-kleurenscherm waarop je allerlei gegevens kunt aflezen. Denk onder meer aan het aantal gezette stappen, de verbrande calorieën en de hartslag. Daarnaast analyseert het slimme horloge de slaapkwaliteit en bevat het menu twaalf sportmodi. De smartwatch werkt voor het verzamelen van data samen met de SoundPEATS Sports-app op een smartphone. Handig is dat je meldingen van je smartphone op je pols kunt volgen, zoals inkomende oproepen, sms’jes en WhatsApp-berichten. Volgens de fabrikant is de SoundPEATS Watch 1 dankzij de verstelbare band geschikt voor mannen, vrouwen en tieners.

Prijs : Van 49,99 voor € 30,52

SoundPEATS Watch 1

Tessan usb-stopcontact

Lijkt een stopcontact met geïntegreerde usb-poorten je wel wat? Sluit dit exemplaar van Tessan op een standaard geaard stopcontact aan en laad voortaan twee mobiele apparaten gelijktijdig op. Handig, want zo heb je geen losse usb-adapters meer nodig. Verder zijn er ook twee normale stopcontacten aanwezig, zodat het aantal stroompunten verdubbelt. Het maximale vermogen bedraagt 3600 watt.

Prijs: Van € 15,99 voor € 13,59

Tessan usb-stopcontact

‎HP Chromebook 14a-na0161nd

Een Chromebook met een ruim 14inch-scherm vind je niet gauw voor minder dan tweehonderd euro. De HP 14a-na0161nd geldt daarom als uitzondering. Amazon haalt maar liefst negentig euro van de oorspronkelijke vraagprijs af. Ondanks de lage prijs bestaat het scherm evengoed uit een hoogwaardig ips-paneel van 1920 × 1080 pixels. Je bent dus verzekerd van scherpe beelden, natuurgetrouwe kleuren en goede kijkhoeken. 

‎HP Chromebook 14a-na0161nd

ChromeOS stelt lage eisen aan het systeem. De Aanwezige Intel Celeron-processor is in combinatie met 4 GB RAM dan ook ruimschoots voldoende om alle gangbare computertaken uit te voeren. Er is 64 GB interne opslag beschikbaar, maar dat breid je eventueel uit met een microSD-kaart. Verder bevat het systeem drie usb-poorten en geïntegreerde speakers van het bekende audiomerk Bang & Olufsen.

Prijs: Van € 289,- voor € 199,-

Elegiant Portable bluetooth-speaker

Haal met dit product een spotgoedkope bluetooth-speaker in huis. Verbind via bluetooth 5.0 een smartphone of tablet en luister vervolgens naar een Spotify- of Apple Music-afspeellijst. Als alternatief sluit je via de 3,5mm-geluidsingang eventueel een audioapparaat via een snoertje aan, zoals een oude mp3-speler. Daarnaast kun je ook een microSD-kaart en usb-stick met audiobestanden in de behuizing kwijt. 

Elegiant Portable bluetooth-speaker

De batterij heeft een capaciteit van 1800 mAh, zodat je tot zes uur achtereen muziek kunt afspelen. Een leuke functie is dat de twee ledringen rondom de audiodrivers knipperen op het ritme van het liedje.

Prijs: Van € 18,99 voor € 16,14

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.