Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Door: Maikel Dijkhuizen | 12 augustus 2021 09:55

Amazon
Nieuws

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

Sony WF-1000XM3

De populaire WF-1000XM3-oordopjes zijn nu relatief goedkoop. Hoewel de adviesprijs van Sony 250 euro bedraagt, haalt Amazon.nl daar ruim de helft vanaf. Gunstig is dat deze muzikale in-ears actieve ruisonderdrukking ondersteunen. Hierdoor heb je tijdens luistersessies geen last van omgevingsgeluiden, zodat de luisteraar zich beter op een podcast of radio-uitzending kan concentreren. Koppel de WF-1000XM3 via bluetooth aan een smartphone of tablet en geniet van een goed geluid. Geïnteresseerden hebben keuze tussen de kleurstellingen zwart en zilver.

Sony WF-1000XM3

Deze in-ears zijn volledig draadloos, waarbij een enkele acculading goed is voor zo’n zes uur luisterplezier. Schakel je actieve geluidsonderdrukking uit, dan kun je zelfs acht uur achtereen luisteren. Sony levert overigens een oplaaddoosje mee. Laad hiermee de batterij nog eens tot driemaal volledig op. De productdoos bevat verschillende maten siliconen en rubberen oordopjes, zodat je een comfortabele pasvorm kunt kiezen. 

Prijs: Van € 249,- voor € 124,-

Reflexion PS07BT 

De Reflexion PS07BT is momenteel het bestverkochte elektronicaproduct op Amazon.nl. Begrijpelijk, want voor minder dan honderd euro halen mensen een krachtige speaker met een groot bereik in huis. De twee audiodrivers en geïntegreerde subwoofer zijn samen goed voor een uitgangsvermogen van 320 watt. Kortom, ideaal gereedschap voor (tuin)feesten en partijen. 

Een leuk extraatje is dat de blauwe ledverlichting beweegt op de maat van de muziek. De behuizing weegt vijf kilo. Om het vervoer toch enigszins comfortabel te maken, bevat de bovenzijde een handgreep. Op de bovenzijde treffen feestgangers ook het uitgebreide bedieningspaneel. Het is zelfs mogelijk om een elektrische gitaar of microfoon in te pluggen, waardoor de Reflexion PS07BT zich prima leent voor karaokeavonden. 

Reflexion PS07BT

Voor de weergave van muziek ondersteunt deze draagbare speaker bluetooth, al kun je ook een usb-stick met audiobestanden of audiobron via de 3,5mm-geluidsingang aansluiten. De ingebouwde accu heeft een speeltijd tot vier uur.

Prijs: € 94,49

Ugreen HDMI hoekadapters

Vaak is er achter een pc-monitor of televisie maar weinig ruimte, waardoor er misschien kabels klem zitten tegen een muur. In dat geval is het fijn dat een HDMI-aansluiting ‘om het hoekje’ gaat, zodat je eenvoudig een videokabel kunt bevestigen. Je verkleint daarmee ook de kans op kabelbreuken. 

Ugreen HDMI Connector

Dit product van Ugreen bevat twee adapters met bochten van 90 en 270 graden. Deze HDMI2.0-adapters geven de beelden in een maximale resolutie van 3840 × 2160 pixels en een vernieuwingsfrequentie van 60 Hz door. Kortom, er is geen sprake van beeldverlies. Ook de doorvoer van 3D-beelden en het opzetten van een ARC-verbinding zijn geen enkel probleem.

Prijs : Van € 10,99 voor € 7,64

Alxum ‎AX-P200BK

Op Amazon.nl zijn er momenteel diverse laadstations van Alxum voordelig geprijsd, waaronder dit exemplaar met maar liefst tien poorten. De fabrikant levert tien hoge en vijf lage verdelers mee, zodat je zowel tablets als smartphones in de houder kwijt kunt. Iedere poort ondersteunt een maximale stroomsterkte van 2,4 ampère. Het totale uitgangsvermogen bedraagt zestig watt. Een geruststellende gedachte is dat er beveiliging voor oververhitting, overspanning en kortsluiting is ingebouwd. Een voedingsadapter is in de productdoos bijgesloten.

Prijs: Van € 56,99 voor € 45,59

Alxum ‎AX-P200BK

Samsung SSD 870 EVO

Bij Amazon.nl ben je voor de voltallige Samsung SSD 870 EVO-serie het goedkoopste uit. Zo kost de 1TB-versie iets meer dan honderd euro. Verder is deze snelle opslagdrager ook met een capaciteit van 500 GB, 2 TB en 4 TB verkrijgbaar. 

Samsung SSD 870 EVO

Deze ssd’s zijn voorzien van de 2,5inch-vormfactor, zodat je de opslagdrager in elke reguliere pc kunt inbouwen. Gebruik hiervoor gewoon de SATA-aansluiting. De maximale lees- en schrijfsnelheid liggen respectievelijk op 560 en 530 MB/s. Samsung geeft maar liefst vijf jaar garantie op dit product. Voor de installatie stelt de Zuid-Koreaanse fabrikant gebruiksvriendelijke migratiesoftware beschikbaar.

Prijs: Vanaf € 67,94

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.