Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

Door: Maikel Dijkhuizen | 23 september 2021 10:22

Amazon
Nieuws

Voor techliefhebbers is de Nederlandse versie van Amazon een waar walhalla. De webwinkel staat namelijk vol met prijsvriendelijke gadgets, audiovisuele apparatuur en computerspullen. Wat zijn de beste techdeals van deze week? Amazon wijzigt zo’n beetje dagelijks zijn prijzen, dus sla snel je slag!

Samsung 870 QVO (1TB)

Zoek je een goedkope ssd met een behoorlijke opslagcapaciteit? In dat geval is deze betaalbare Samsung 870 QVO met 1 TB opslagruimte een prijsvriendelijke optie. Dankzij de 2,5inch-vormfactor en SATA-connector kun je deze snelle opslagdrager in de meeste computers moeiteloos kwijt. Met een maximale lees- en schrijfsnelheid van respectievelijk 560 en 530 MB/s presteert de ssd heel wat sneller dan reguliere harde schijven. Je merkt dat onder meer tijdens het opstarten van het besturingssysteem en het openen van zware programma’s. 

Samsung 870 QVO

Dankzij een cachegeheugen van 1 GB verwerkt de Samsung 870 QVO daarnaast zeer vlot forse bestanden. Naast de 1TB-uitvoering verkoopt Amazon.nl dit product eventueel ook met 2 TB, 4 TB en 8 TB opslag. Samsung stelt gebruiksvriendelijke migratiesoftware beschikbaar, zodat je de opslagdrager eenvoudig in een bestaand systeem kunt inbouwen.

Prijs: Van € 129,99 voor € 79,-

UMIDIGI Uwatch 3S

Als je een goedkope smartwatch wenst, is de afgeprijsde UMIDIGI Uwatch 3S een interessante kandidaat. Het lcd-scherm van 1,3 inch toont naast de tijd ook het aantal gezette stappen. Verder bevat deze wearable aan de achterkant van de horlogekast een bloedzuurstof- en hartslagmeter. Monitor tijdens sportieve activiteiten onder meer de afgelegde afstand en het aantal verbrandde calorieën. Voor trainingsdoeleinden ondersteunt deze uitgebreide smartwatch veertien verschillende sportmodi. Volgens de fabrikant biedt de batterij een maximale accuduur van vijftien dagen. Je kunt de UMIDIGI Uwatch 3S overigens altijd en overal dragen, want de aluminium behuizing is waterdicht. Ontvang je een berichtje op jouw smartphone? In dat geval gaat de smartwatch kortstondig trillen. Kies uit de kleurstellingen zwart, roze, grijs en wit.

Prijs : Van € 40,99 voor € 34,39 

UMIDIGI Uwatch 3S

Govee Immersion Backlight

Wie weleens vergeet om tijdig fietsverlichting in te schakelen, heeft veel baat bij deze oplaadbare koplamp van Muson. Je monteert dit apparaat met behulp van de bijgesloten montagesteun eenvoudig op het stuur. Zodra de aanwezige lichtsensor duisternis detecteert, springt de verlichting automatisch aan. Fietsers hebben keuze uit zeven verschillende standen met een maximale lichtsterkte van 400 lumen. Volgens de fabrikant bedraagt het bereik zo’n 150 meter. 

Muson Fietslicht

De accu biedt een capaciteit van 2200 mAh. Aan de hand van drie indicatielampjes lees je de resterende batterijduur af. Schuif het apparaatje uit de houder en laad hem met de meegeleverde usb-kabel weer op. De behuizing voldoet aan de IPx5-norm en is dus waterdicht. 

Prijs: € 23,99

Govee Immersion Backlight

Vind jij de achtergrondverlichting van Philips Ambilight-tv’s een lust voor het oog? Met dit slimme product van Govee transformeer je elke beeldbuis van 55 of 65 inch in een Ambilight-tv. Plak de led-strips aan de achterkant van de televisie en richt de bijgesloten 1080p-camera op het scherm. Deze camera detecteert de kleuren op het televisiescherm, waarna de verlichting overeenkomstige kleuren op de achterliggende muur projecteert. 

Govee Immersion Backlight

Een leuke bijkomstigheid is dat de fabrikant ook een microfoon meelevert. Hierdoor knippert de ledverlichting desgewenst op de maat van de muziek. Handig voor thuisfeestjes! Bedien de Immersion Backlight met de Govee Home-app of gebruik hiervoor Google Assistent. Je stelt onder meer de gewenste kleuren en helderheid in.

Prijs: Van € 79,79 voor € 63,83

Simpeak ‎11DC4-4B1EU

Nagenoeg alle draagbare apparatuur met een accu laad je via een usb-kabel op. Voeg met dit hulpstuk van Simpeak daarom op elegante wijze vier usb-poorten aan je werkplek toe. De behuizing past in een kabeldoorvoergat met een diameter van vijftig of zestig millimeter (via meegeleverde adapter). Is dat op jouw bureau niet aanwezig, dan boor je zelf een gat. Integreer dit usb-oplaadstation vervolgens in het bureau en prik de stekker in een stopcontact. Elke poort biedt een stroomsterkte van 2,4 ampère. Wees er bij interesse wel snel bij, want de aanbieding loopt vandaag (23-09-21) om 19.00 uur af.

Prijs: Van € 30,30 voor € 25,75

Simpeak ‎11DC4-4B1EU

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: de 5 beste Amazon techdeals

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.