Westerpark eerste Nederlandse park met gratis wifi

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 01 mei 2012 12:23

Apps & Software

Het Westerpark in Amsterdam is sinds dinsdag het eerste park in Nederland met een gratis wifi-dekking. Dat maakt de Westergasfabriek bekend via zijn website.

Bezoekers van vrijwel het volledige terrein, inclusief de verschillende evenementengebouwen, kunnen sinds dinsdag gratis terecht op een wifi-netwerk. Hiervoor maakt de Westergasfabriek gebruik van een 1 GB-glasvezelverbinding die over het gehele terrein is aangelegd.

On- en offline werken

"Wij willen continue levendigheid en vernieuwing op het terrein creëren, zowel fysiek als digitaal", staat op de website te lezen. "Door deze service aan te bieden kunnen al die bezoekers hier nu on- en offline werken, recreëren en elkaar ontmoeten. Het sluit aan bij de dynamiek van de omgeving."

Naast het gemak van wifi-toegang voor bezoekers, hoopt de Westergasfabriek ook met innovatieve internettoepassingen te kunnen komen tijdens evenementen die op het terrein plaatsvinden. Jaarlijks bezoeken ruim zeshonderdduizend mensen de industriële monumenten en trekt het omliggende Westerpark 5,2 miljoen bezoeken.

0 Reactie(s) op: Westerpark eerste Nederlandse park met gratis wifi

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.