WhiteCap Free Trial 5.3

Door: Kees Krick | 13 april 2010 14:02

Apps & Software

Grafieken die sierlijk dansend op de maat van de muziek over uw beeldscherm bewegen. Standaard worden er altijd wel een paar met programma’s zoals Windows Media Player meegeleverd, maak ze roepen niet altijd een ‘wauwgevoel’ op. WhiteCap doet dat een stuk beter. Ingewikkelde patronen in hoge resolutie overspoelen uw beeldscherm, gelardeerd met fraaie achtergrondplaatjes.

WhiteCap is in drie smaken beschikbaar. Wij bekijken de Free Trial, die mag u gratis gebruiken, maar is beperkt in mogelijkheden en hoewel hij ‘oneindig’ te gebruiken is, gaat hij na verloop van tijd vaker en indringender reclame maken voor zijn betaalde varianten. Dat zijn Gold en Platinum en die bieden beduidend meer mogelijkheden dan de gratis versie voor een prijs van twee respectievelijk drie dollartientjes. Ze zijn dan ook zelfstandig te gebruiken, bijvoorbeeld als screensaver. Jammer is dan weer wel dat u maar voor een jaartje recht hebt op updates, wat toch wel een beetje flauwekul is voor dit soort programmaatjes.

Duizelingwekkende grafieken en mooie achtergronden.

Meerdere mediaspelers

WhiteCap ondersteunt diverse mediaspelers, zoals iTunes, Windows Media Player, Winamp en MediaMonkey en tijdens installeren worden de op uw computer aanwezige mediaspelers vanzelf gevonden. In Windows Media Player bestuurt u WhiteCap bijvoorbeeld vanaf tabblad Afspelen nadat u via menuoptie Beeld / Visualisaties voor WhiteCap hebt gekozen. De animatie begint vanzelf en met een klik op het scherm roept u een menu op, waarmee u patronen, kleuren, effecten, achtergronden en nog veel en veel meer naar smaak instelt.

Het programma heeft menu’s en submenu’s boordevol instellingen.

Conclusie

WhiteCap Free Trial is vooral bedoeld om u lekker te maken voor een betaalde versie, maar u kunt voldoende instellen om er flink mee te experimenteren en te genieten van de erg fraaie animaties. Jammer is dat er veel reclame voor de betaalde versies voorbij komt en die frequentie na verloop van tijd ook nog eens toeneemt. De score is dankzij de mooie effecten en de grip die u er op hebt.

WhiteCap Free Trial 5.3

Freeware

Taal Engels

Medium 9,4 MB download

OS Windows XP/Vista/7; Mac OS x 10.4 en hoger

Systeemeisen Minimaal G5- (Mac) of Pentium 4-processor, grafische kaart met hardwarematige versnelling

Maker SoundSpectrum

Oordeel 7/10

Pluspunten

Ziet er gelikt uit

Veel instelmogelijkheden

Werkt met verschillede mediaspelers

Minpunten

Erg beperkte functionaliteit ten opzichte van betaalde versies

Steeds meer meldingen dat u beter kunt upgraden

0 Reactie(s) op: WhiteCap Free Trial 5.3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.