Windows 8 RTM nu te downloaden

Door: henk-jan-buist | 16 augustus 2012 10:19

Apps & Software

Windows 8 RTM is officieel te downloaden voor ict'ers en ontwikkelaars. Microsoft heeft de laatste versie van Windows 8 gisteren beschikbaar gesteld via de downloadportal MSDN.

De versie van Windows 8 voor ontwikkelaars en ict'ers, is te downloaden via de Microsoft-portal MSDN of voor degenen met een abonnement op TechNet. Met de laatste versie kunnen ict-afdelingen en ontwikkelaars aan de slag om zich voor te bereiden op de komst van Windows 8.

Weinig veranderd

Volgens de eerste reviews van de nieuwe versie is er weinig veranderd ten opzichte van de eerdere Release Preview. "De grote veranderingen zijn in feite allemaal grafisch", schrijft Ars Technica. Een aantal apps zijn opgefrist, maar de look & feel van de interface zijn vrijwel hetzelfde bleven.

Ook technologiesite Wired bekeek de versie en concludeerde dat er geen schokkende verschillen zijn met voorgaande versies. Recensent Alexandra Chang wijst onder meer op een nieuwe Bing-app die er goed uitziet en wat andere grafische opsmuk om het besturingssysteem te personaliseren. Computerworld.nl vindt Windows 8 verder erg slecht.

De RTM van Windows 8 lekte twee weken geleden al uit. Een versie was te downloaden via verschillende torrentsites. Voor bedrijven is vanaf vandaag de RTM via de Microsoft Software Assurance te verkrijgen. De consumentenversie van Windows 8 verschijnt op 26 oktober in de winkel.

Bron: Webwereld.nl

0 Reactie(s) op: Windows 8 RTM nu te downloaden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.