Windows Live ID’s koppelen

Door: Kees Krick | 01 oktober 2010 11:21

Apps & Software

Als u meerdere Windows Live ID’s gebruikt, kunt u deze koppelen. Vanaf dat moment hoeft u zich maar met één account aan te melden en kunt u vervolgens vrijelijk overschakelen naar alle andere gekoppelde accounts. Zonder dat u zich steeds weer aan en af hoeft te melden.

Om een koppeling tussen Windows Live ID’s tot stand te brengen, surft u naar http://account.live.com/ en meldt u zich met een account aan. Bij het onderdeel Andere opties klikt u op Gekoppelde ID’s. Op het volgende scherm klikt u op Een gekoppelde ID toevoegen. Bij het onderdeel Windows Live ID invoeren die gekoppeld moet worden tikt u het Windows Live ID en het wachtwoord in van het account dat u wilt koppelen. Ter controle moet u bij Huidige gegevens controleren eerst nog even het wachtwoord van het huidige account (waarmee u nu bent aangemeld) intikken. Klik ten slotte op de knop Koppelen.

Windows Live ID’s zijn eenvoudig te koppelen.

Het extra account zal nu in het lijstje van gekoppelde ID’s verschijnen. Om een koppeling weer ongedaan te maken, klikt u op Loskoppelen achter het betreffende account. Gebruikt u vanaf nu één van de Windows Live-diensten en beweegt u de muispijl naar uw gebruikersnaam rechtsboven in het venster, dan springt (eventueel nadat u geklikt hebt) een menu open en is eenvoudig naar een ander account over te schakelen.

0 Reactie(s) op: Windows Live ID’s koppelen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.