Winkelketen praat mond voorbij; Nieuwe Nexus 7 bekend

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 24 juli 2013 11:23

Apps & Software

Hoewel Google woensdag een persconferentie geeft waar vermoedelijk de nieuwe Nexus 7 wordt gepresenteerd, had de Amerikaanse winkelketen Best Buy dinsdag al vroegtijdig veel details van de tablet verklapt. Verkoopprijs: 230 dollar.

De tweede generatie Nexus 7 heeft net als zijn voorganger een 7 inch-beeldscherm, waarbij de resolutie is opgekrikt naar 1900 x 1200 pixels. Het apparaat draait op een quadcore-processor (1,5 GHz) en heeft 2 GB aan RAM tot zijn beschikking. In tegenstelling tot de eerste Nexus 7 zal er ditmaal wel een camera aanwezig zijn.

Geproduceerd door Asus

Volgens de Amerikaanse retailer zal de nieuwe Nexus 7 beschikbaar komen met 16 of 32 GB aan opslagcapaciteit. De Android 4.3-tablet weegt 318 gram en is slechts 7,6 millimeter dik. Net als de eerste Nexus 7 (review) wordt ook deze nieuwe versie geproduceerd door Asus.

Google zal woensdag een persconferentie geven waar het bedrijf de tweede generatie Nexus 7 uit de doeken zal doen. Ook wordt verwacht dat hier Android 4.3 wordt gepresenteerd, het besturingssysteem dat ‘kaal´ op de Nexus 7 wordt geïnstalleerd.

0 Reactie(s) op: Winkelketen praat mond voorbij; Nieuwe Nexus 7 bekend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.