YouTube-afspeelinstellingen wijzigen

Door: Evi Maquoi | 17 augustus 2010 11:01

Apps & Software

Wie een eigen YouTube-account heeft, kan de afspeelinstellingen van de populaire videodienst naar eigen hand zetten. U kunt de afspeelkwaliteit en het al dan niet weergeven van onderschriften en aantekeningen zelf instellen.

Surf naar YouTube en log in met uw account. Open vervolgens uw profiel door op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek te klikken en Account te kiezen in het keuzemenu. Klik vervolgens op Instellingen voor afspelen in de linkerkolom. Bij Afspeelkwaliteit van video hebt u de keuze uit Ik heb een langzame verbinding, Video’s nooit met hoge kwaliteit afspelen of Selecteer altijd de beste optie voor me op basis van het formaat van mijn speler. Daarnaast kunt u ook aanvinken of u altijd video’s in HD wilt afspelen indien dit beschikbaar is.

Via de categorie Onderschriften kunt u instellen of onderschriften altijd of nooit moeten worden weergegeven. En via Aantekeningen, tenslotte, kunt u aangeven of u aantekeningen op fragmenten wilt tonen of verbergen. Vergeet niet op de knop Wijzigingen opslaan te klikken indien u instellingen hebt veranderd.

U hoeft enkel de opties van uw keuze aan te vinken.

0 Reactie(s) op: YouTube-afspeelinstellingen wijzigen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.