Zo doe je dat: Aan de slag met foto’s op Instagram

Door: redactie-computertotaal | 15 januari 2013 08:22

How To

Instagram, tegenwoordig onderdeel van Facebook, is al een hele tijd een grote hit op de iPhone en is inmiddels ook al een tijdje beschikbaar voor Android. Via de gratis app kun je erg eenvoudig vierkante foto’s delen die je met je smartphone maakt. Hoog tijd om de dienst binnenstebuiten te keren met deze handleiding.

We leggen uit hoe je een account aanmaakt en direct met Instagram aan de slag kunt gaan. Daarnaast schotelen we nog flink wat tips voor om fraaie Instagram-resultaten te verkrijgen. We gebruikten een iPhone 5 en een Samsung Galaxy S III.

Zo doe je dat: Aan de slag met Instagram

Instagram is een gratis applicatie die beschikbaar is in de applicatiewinkels van Android en iOS. Je kunt de app dus gewoon via de zoekfunctie van Google Play en de App Store opzoeken en installeren. Je kunt Instagram zowel gebruiken op een smartphone als op een tablet. De app is zelfs verkrijgbaar voor de camera-loze tablet Nexus 7, hoewel de functies op deze kleine tablet natuurlijk wel behoorlijk beperkt zijn.

Klik je door onderstaande presentatie op SlideShare, dan weet je precies wat je allemaal kunt doen met Instagram. Van account aanmaken tot het blurren van foto's.

14 Reactie(s) op: Zo doe je dat: Aan de slag met foto’s op Instagram

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.