Zo werkt de abonnementsdienst Sonos Flex

Door: Justin Doornekamp | 05 november 2019 10:30

Blog

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is tegenwoordig wel een abonnement voor. Sokken, onderbroeken, scheermesjes, chocola en sinds kort speakers. Met Sonos Flex is het mogelijk om luidsprekers te huren.

Wil je je huis volhangen met Sonos-speakers, dan moet je diep in de buidel tasten. Voor wie daar niet op zit te wachten, kan nu ook besluiten om de speakers te huren van Sonos.

Er zijn diverse opties beschikbaar, te beginnen vanaf 15 euro per maand. Binnen dit abonnement, genaamd Voor Elke Kamer, krijg je 2 Sonos One-speakers in wit of zwart. Wil je de speakers vooral gebruiken als je televisiekijkt, dan kun je kiezen voor het pakket Voor je TV. Voor de prijs van 25 euro per maand krijg je naast twee Sonos One-luidsprekers ook een Sonos Beam.

Het duurste abonnement van 50 euro per maand, genaamd Voor Thuisbioscoop, biedt twee Sonos One-speakers, een subwoofer en een Playbar, dat zichzelf automatisch afstelt om het beste geluid te produceren. Dit is het enige abonnement waar Sonos gratis helpt bij het instellen van je Sonos-systeem. Binnen alle abonnementen worden de apparaten wel gratis opgestuurd.

Sonos Flex biedt uitkomst voor mensen die niet het geld hebben om een Sonos-systeem te kopen, maar er wel één in huis willen hebben. Zou je de apparaten uit het Voor Thuisbioscoop-abonnement zelf willen aanschaffen dan ben je in totaal ruim tweeduizend euro kwijt: een Sonos One kost 229 euro, een Playbar 799 euro en een subwoofer 799 euro. Een snelle rekensom laat zien dat je het abonnement er pas na 40 maanden (bijna 3,5 jaar) uit hebt.

Een ander voordeel van het abonnement is dat je speakers direct worden vervangen door de laatste modellen als deze verschijnen. Abonnementen kunnen ook op ieder moment weer aangepast of opgezegd worden.

Voorlopig is Sonos Flex beschikbaar voor vijfhonderd huishoudens, maar als het aan Sonos ligt kan dit spoedig worden uitgebreid als de abonnementsdienst een succes is. Aanmelden kan nog steeds.

0 Reactie(s) op: Zo werkt de abonnementsdienst Sonos Flex

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.