Advertorial: Shop gadgets met korting!

Door: - - | 28 maart 2018 08:10

Partner

Ben je op zoek naar wat toffe nieuwe gadgets? Misschien vind je wel een paar mooie items bij webwinkel Gearbest. De winkel bestaat 4 jaar en dat is natuurlijk een reden voor feest. Dagelijks om 16.00 uur en rond 01.00 uur komen er de komende tijd nieuwe aanbiedingen online. Houd de site goed in de gaten, want wie weet moet je een keer je wekker zetten!

Deze week kun je een smartwatch met korting op de verjaardagspagina van Gearbest kopen. De Xiaomi Huami Amazfit Sports smartwatch is namelijk in de aanbieding. Dit is een horloge dat niet alleen een zeer fraai design heeft, maar ook nog eens een tal van opties heeft. Zo kan dit horloge je lichaamsfuncties in de gaten houden en functies van je smartphone overnemen. De aanbieding is maar beperkt geldig. Alleen de eerste 500 mensen die deze smartwatch bestellen, kunnen ‘m voor nog geen 82 euro bestellen.

Naast deze smartwatch vind je op de verjaardagspagina nog meer aanbiedingen van onder meer smartphones, laptops, tablets en robotstofzuigers.

Nog meer korting

Er is niet alleen een pagina voor het 4-jarig bestaan van Gearbest, want er is namelijk ook een speciale Gearbest Nederland pagina. Deze pagina laat kortingscodes zien die alleen voor mensen die in Nederland wonen geldig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een Xiaomi Mi A4 Phablet. Dit is een smartphone met een groot scherm. Om deze smartphone aan te schaffen heb je de kortingscode 'NLMiA14G' nodig. Voer je de code in dan kun je dit model voor nog geen 150 euro aanschaffen. Je schaft dan een smartphone aan met een snelle processor en veel opslagruimte. Daarbij beschikt het model over een kwalitatieve camera aan zowel de voor- als achterkant.

Heb je een vraag over de producten of bestellingen? Ga dan naar de Gearbest Nederland Facebookpagina. Via de chat kun je jouw vraag stellen.

Dit artikel is tot stand gekomen met onze Partner-redactie. Deze levert redactionele diensten aan commerciële partners van Reshift. Artikelen die door afdeling geschreven zijn, herkent u aan het lichtblauwe Partner-label. De Partner- redactie opereert gescheiden van de reguliere Reshift-redacties, zodat de redactionele onafhankelijkheid van deze laatste groep gegarandeerd blijft. De redactie is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.