Het thuisnetwerk van de toekomst

Door: partner-redactie | 07 februari 2022 09:47

Partner

Streamen, gamen en videobellen maken een steeds groter deel uit van ons dagelijkse digitale leven. We voegen steeds meer wifi-apparaten toe aan onze huishoudens en hebben daarbij het liefst in alle kamers het beste bereik, van de hobbyruimte in de kelder tot de thuiswerkplek op zolder. Stabiel en snel wifi is daardoor belangrijker dan ooit. devolo biedt daarvoor dé oplossing met een combinatie van het beste op het gebied van wifi en de nieuwste Powerline-technologie: devolo Magic 2 WiFi 6, 's werelds eerste Powerline-adapter met Wi-Fi 6.

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met devolo.

De maximale Powerline-snelheid tot 2.400 Mbps in combinatie met wifi-prestaties tot wel 1.800 Mbps zorgen voor een nieuw level in je thuisnetwerk. Tel daarbij op dat de OFDMA-functie ervoor zorgt dat er efficiënter gebruik wordt gemaakt van de wifi-frequenties. Met als resultaat dat er meer bandbreedte beschikbaar is voor elke datastroom. Zo wordt het aantal apparaten dat wordt voorzien van ultrasnelle wifi geoptimaliseerd. 


Beter bereik met Mesh-WiFi

Met een mesh-netwerk breid je eenvoudig het bereik van je wifi-router uit. Zo vormen meerdere wifi-punten één geïntegreerd netwerk. Access Point Steering zorgt ervoor dat mobiele apparaten zoals smartphones en tablets altijd verbonden zijn met het snelste toegangspunt. Aangezien de hotspots zich binnen hetzelfde netwerk bevinden, vinden de wissels plaats zonder dat je daar iets van merkt. 

De nieuwe Powerline generatie

Om het signaal door dikke muren, plafonds en zelfs vloerverwarmingssystemen te sturen is een kabelverbinding nodig, maar met de Magic-kits van devolo profiteer je eenvoudig van het bestaande elektriciteitsnetwerk. Zo creëer je bij elk stopcontact makkelijk een wifi-hotspot.


Home Network App

Het netwerk uitbreiden, gastaccounts toevoegen of een kinderslot instellen kan eenvoudig met de devolo Home Network App. Met deze app bedien je het volledige netwerk en zijn wijzigingen binnen enkele seconden geregeld.

Upgrade nu ook jouw thuisnetwerk met de combinatie van Powerline-technologie en Mesh-Wifi met de devolo Magic 2 WiFi 6. Verkrijgbaar als Starter Kit met twee adapters, ideaal voor woonoppervlakten tot 120 m², of als Multiroom Kit met drie adapters voor dekking van woonruimtes tot 180 m². Wil je jouw netwerk nog verder uitbreiden? Maak dan eenvoudig gebruik van extra losse adapters.

Ga voor meer informatie naar www.devolo.nl.

0 Reactie(s) op: Het thuisnetwerk van de toekomst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.