Vraag nu de gratis e-bike checklist aan!

Door: - - | 15 oktober 2019 10:49

Partner

E-bikes zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Steeds meer mensen besluiten de fiets te nemen in plaats van de auto, waardoor de e-bike steeds populairder wordt. Ben jij ook van plan om een e-bike aan te schaffen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Kieskeurig.nl helpt je op weg! Met deze checklist bieden zij je hulp bij het aanschaffen van een voor jou geschikte e-bike. Vraag de gratis checklist nu aan!

Partnerbijdrage

De e-bike checklist bestaat uit vijf verschillende stappen die wij je aanraden om te doorlopen, voordat je overgaat tot aankoop van een e-bike. Print hem uit en ga aan de slag met de checklist, vink af wat voor jou van toepassing is en vindt jouw perfecte e-bike! Neem de afgevinkte checklist eventueel mee naar de winkel en laat hem zien aan de fietsenmaker.


Vraag de gratis checklist nu aan!*Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om (zie onze privacyverklaring). Door het downloaden van de checklist meld je je aan voor de nieuwsbrief en aanbiedingen van Kieskeurig. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden. Ook ontvang je tweemalig een mail vanuit Amslod

Wil je meer weten over elektrische fietsen en het aanschaffen daarvan?
Lees er hier meer over!

0 Reactie(s) op: Vraag nu de gratis e-bike checklist aan!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.