10% extra Google Play tegoed bij Startselect tijdens de Paris Games Week 2017

Door: partner-redactie | 31 oktober 2017 14:02

Partnerbijdrage

Ter ere van de Paris Games Week geeft Startselect tijdens dit event 10% extra Google Play tegoed bij al je giftcards van €25 en €50 en €100. Dit betekent dus dat je kunt genieten van 10% extra games, apps, muziek en films. Deze aanbieding is alleen geldig tijdens de Paris Games week, dus vanaf 1 tot en met 5 november. Dat Startselect deze mooie actie heeft ingezet is niet voor niets. Samen met Google Play sponsoren ze namelijk een toernooi tijdens dit geweldige evenement. Zo kun jij extra genieten van de Paris Games Week, ook al kun je er zelf niet bij zijn.

Tijdens de Paris Games Week wordt er veel besproken en valt er veel te zien. Grote namen zoals PlayStation, Xbox, Nintendo, Ubisoft en EA hebben belangrijk nieuws over de nieuwste producten en games. Er zullen weer nieuwe releases, nieuwe titels, release data en veel teasers zijn om je op te warmen voor de toekomst. Fans staan weer in de rij om weer een extra glimp op te vangen uit een trailer van de nieuwste game. Naast al deze informatie is er ook genoeg te doen op de Paris Games Week. Overal staan consoles, game pc’s en de nieuwste snufjes om games op uit te proberen. Games die recent zijn uitgekomen en games die nog niet uit zijn, zijn hier allemaal te spelen. Daarnaast is er ook vermaak op eSport gebied. Er worden live toernooien gehouden. Deze toernooien worden georganiseerd door de ESWC en de ESL.

ESWC Clash Royale toernooi

Een van deze grote toernooien wordt gehouden met Clash Royale. Maar liefst 48 spelers gaan het in een afvalbracket opnemen tegen elkaar. Ze strijden om een prijzenpot van 15.000 dollar. Het gehele toernooi wordt live op het podium gespeeld met genoeg ruimte voor publiek. Tijdens de Paris Games Week komen de beste Clash Royale spelers laten zien hoe je het spel nu echt moet spelen. Je kunt live meekijken met gevechten en zien wie de winnaar van het toernooi wordt. In eerste instantie zou slechts één Nederlander (Surgical Goblin) meedoen aan dit toernooi, maar er is dit jaar een tweede Nederlander (Dion) bekend gemaakt die gaat strijden om die felbegeerde prijzenpot van 15.000 dollar. Houd deze twee spelers dus zeker in de gaten! Voor het volledige speelschema kijk je op de site. Bij een echt toernooi horen natuurlijk ook commentatoren. CorpsRoyale is de commentator voor de Nederlandse kijkers. Kijk voor een Engelstalige spreker naar een livestream van Orangejuice, Enchatin of Woodie. Er is een grote kans dat je van dit toernooi veel kunt leren en waarschijnlijk weer een stukje beter wordt.

Naast Clash Royale kun je ook genieten van toernooien en finales van de volgende games: Counterstrike, Rocket League, Quake Champions, FIFA 18, PES 2018, Rainbowsix Siege, Ghost Recon Ghost War en Splatoon 2.

0 Reactie(s) op: 10% extra Google Play tegoed bij Startselect tijdens de Paris Games Week 2017

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.