6 tips om je vakantiegeld productief te besteden

Door: partner-redactie | 23 mei 2017 09:59

Partnerbijdrage

Het is mei, niet alleen een fijne maand omdat de zon eindelijk weer schijnt, maar vooral ook omdat het vakantiegeld weer voor de deur staat. Mocht je nog niet bedacht hebben wat je daarmee gaat doen, dan hebben wij een paar suggesties voor investeringen die je leven per direct een stuk productiever maken. En jij kunt deze winnen, met dank aan Logitech!

1. Accepteert elke ondergrond

Productiviteit begint bij de besturing. Als je muis niet optimaal functioneert valt er niet efficiënt te werken. Ideaal aan de draadloze Logitech MX Master muis is dat deze vrijwel elke ondergrond accepteert, dus zowel een houten als een glazen bureau. Geen muismat meer nodig dus. Het scrolwieltje is zo instelbaar dat je langzaam of pijlsnel kunt scrollen, hetgeen de muis geschikt maakt voor verschillende taken. En opladen? Dat doe je gewoon via de usb-poort van je pc.

Logitech MX Master Draadloze muis – nu voor €62,99

2. Het klikgevoel zonder geluid

Een beetje goede muis geeft dat lekkere klikgevoel waardoor je nooit hoeft te twijfelen of je nu ergens op geklikt hebt of niet. Hoe fijn dat gevoel ook is, klikkende muizen kunnen voor heel wat geluidsoverlast zorgen in je omgeving. Deze Logitech M330 lost dat op, door wel het klikgevoel te bieden, maar dan zonder geluid!

Logitech M330 - Silent Plus Draadloze Muis – nu voor € 26,99

3. Batterijverbruik

We houden van draadloos, maar vaak zorgt dat er wel voor dat er zo vaak opgeladen moet worden dat van echt gebruiksgemak niet te spreken is. Waar de MX Master en M330 al uitstekend scoren op het gebied van zuinig energieverbruik, gaat de MK50 toetsenbord/muiscombinatie nog een stapje verder. Hoe ver precies? Wat dacht je van 3 jaar typen en 1 jaar de muis te gebruiken zonder de batterij te vervangen? Dat noemen we draadloos zonder compromis!

Logitech MK50 - Draadloos Toetsenbord en Muis – nu voor € 37,99

4. Draadloos presenteren

Draadloze bediening gaat natuurlijk verder dan alleen de muis. Wie presentaties geeft, weet hoe belangrijk het is dat de bediening probleemloos werkt. De Logitech R400 zorgt daarvoor. De presenter heeft het formaat van een gemiddelde pen en ligt daardoor prima in de hand. De rode laser en intuïtieve knoppen maken het aanwijzen van relevante zaken zeer eenvoudig tot een afstand van maar liefst 15 meter. Software heb je niet nodig, inpluggen en presenteren maar.

Logitech R400 - draadloze presenter – nu voor € 39,99

5. Automatische lichtcorrectie

De camera’s op onze smartphones hebben onze eisen met betrekking tot videogesprekken behoorlijk opgeschroefd. Wie wil videobellen via de pc of Mac, heeft tegenwoordig dan ook wel een camera nodig met een indrukwekkende resolutie. De C920 biedt die resolutie, te weten Full HD 1080p op Skype, of vloeiende HD 720p op FaceTime voor Mac in full stereo, om maar een voorbeeld te noemen. Automatische lichtcorrectie zorgt ervoor dat je zelfs bij weinig licht nog kwalitatief hoogwaardig beeld produceert.

Logitech C920 - HD Pro Webcam – nu voor €61,99

6. Productiever met muziek

Waar wordt een mens nu productiever van dan fijne muziek op de achtergrond? Het 2.1 speakersysteem Z333 heeft een piekvermogen van 80 Watt, waardoor je flink wat volume kunt produceren met een rijk basgeluid uit de voorwaarts gerichte subwoofer. Uitstekende luidsprekers voor muziek, maar ook voor video’s en games. Voorzien van handige bedrade regelaar, waar zich ook de hoofdtelefoonaansluiting op bevindt.

Logitech Z333 - Multimedia Speakers – nu voor €41,99

Logitech-prijzenpakket winnen? Op onze Facebook staat de winactie. Leg uit waarom je het pakket nodigt hebt of tag iemand die wel wat productiviteit kan gebruiken en maak kans!

Meteen productiever worden? De Logitech producten zijn nu in de aanbieding bij Bol.com. Check de zomerse deals hier!