Binnen. Buiten. Overal live tv-kijken.

Door: Partner Redactie | 30 september 2014 10:06

Partnerbijdrage

Misschien ongemerkt, maar je hebt het zelf mee kunnen maken: televisiekijken heeft een enorme ontwikkeling ondergaan. Van kastje kijken is het uitgegroeid tot een ware beeldsensatie in de kamer. En UPC gaat met Horizon TV zelfs nog een stap verder. Het biedt je als televisiekijker méér dan je ooit voor mogelijk hield. Meer vrijheid, meer entertainment, meer gemak. Maar om dat te ervaren moet je eerst wel weten wat Horizon TV precies is. In dit artikel lees je wat het is…en wat je er allemaal mee kunt.

Horizon TV. Zowel binnen als buiten een complete tv-ervaring

Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van Horizon TV zijn er twee dingen nodig. De schitterend vormgegeven Horizon Mediabox - het uitpakken van de toegestuurde mediabox was al een klein feestje - als thuisbasis voor televisie, internet en telefonie. En de Horizon Go-app om waar je maar wilt televisie te kijken. Binnen, buiten, overal.

De Horizon Mediabox. Tot 4 programma’s tegelijk opnemen

Met het uitgebreide zenderaanbod van UPC is er altijd wat op tv. Maar soms komt het niet uit. En kijk je je favoriete serie, film of progamma liever op een ander moment terug. Daarom is het zo handig dat je wel 4 programma’s, films of series tegelijk kunt opnemen. Ook kun je het programma waar je naar kijkt live-pauzeren.

Youtube, Facebook en je eigen foto’s op tv

Het volgende vonden we ook wel heel erg gaaf. De Horizon Mediabox biedt o.a. 70 tv-apps. Van Facebook tot Twitter. Van Youtube tot Picasa. Gewoon op je tv. Ook handig om je eigen foto’s, films en muziek te laten zien of horen.

De Horizon Go-app. Altijd je tv bij je

Je favoriete serie in de trein. Het nieuws op het terras. Of voetbal kijken met je vrienden op de camping. Met de Horizon Go-app heb je altijd je tv bij je. Op je smartphone of tablet. Het enige wat je voor deze unieke vrijheid extra nodig hebt is een UPC-abonnement, 3/4G of een wifi-signaal.

App met buitengewone mogelijkheden

Met de Horizon Go-app ontvang je waar je maar wilt een groot aantal zenders. We hebben ze niet persoonlijk nageteld, maar volgens opgave van UPC zijn dit er tot maar liefst 85 binnenshuis en 70 buitenshuis. Met de app kun je ook opnames op afstand instellen of je iPhone of iPad als afstandsbediening voor de Horizon Mediabox gebruiken. Zo vullen de mediabox en app elkaar ideaal aan.

Ook overal toegang tot duizenden films en series

Heb je MyPrime in je abonnement? Dan kijk je 1000 films of afleveringen van series. Van klassieker tot kaskraker. En met UPC On Demand bestel je films die net uit de bioscoop zijn. Of kijk je een gemist programma terug met TV Gemist. Voor deze functies is wel wifi van UPC voor nodig. Anders werkt het niet (kwamen wij persoonlijk achter).