De Ferrari onder de game-pc’s

Door: partner-redactie | 03 augustus 2017 09:20

Partnerbijdrage

Om zelf je computer samen te stellen hoef je geen ervaren techneut meer te zijn. Dankzij Cooler Master is zoiets nu voor veel meer mensen weggelegd. Wil je de ultieme game-pc? Met deze producten bouw je jouw eigen Ferrari onder de game-pc’s!

Behuizing

Cooler Master COSMOS C700P

Voortbouwend op 25 jaar aan ervaring heeft Cooler Master de behuizing voor de toekomst ontworpen. De COSMOS C700P is de ultieme computerkast en een waardige carrosserie voor de computer van je dromen. De C700P beschikt als enige kast over een uitneembare en kantelbare lade voor het moederbord, zodat je deze eenvoudig kunt installeren. Verder is de kast ’s werelds eerste met een paneel van gebogen gehard glas. De volledig uit aluminium opgebouwde COSMOS C700P biedt meer dan genoeg ruimte en je kunt 'm dankzij de FreeForm-technologie helemaal naar eigen voorkeur inrichten. De subtiel geïntegreerde led-verlichting maakt het plaatje helemaal af.

Voeding

Cooler Master MasterWatt Maker 1200 MIJ

Een beest als deze pc heeft een net zo beestachtige honger en deze kan alleen gestild worden door de beste voeding. Beter dan de Cooler Master MasterWatt Maker 1200 MIJ ga je niet vinden. Net als de beroemde racewagens van Ferrari worden deze modulaire voedingen met de hand gemaakt, door het beroemde Japanse Murata Electronics. Het mag daarom niet verbazen dat MasterWatt Maker 1200 MIJ met zijn efficiëntie Titanium 80+-classificatie zelfs overtreft. Onder een verbruik van 600 watt hoeven de fans niet te draaien en is de 1200 MIJ perfect stil – daarboven is hij ‘slechts’ geweldig stil.

Moederbord

ASUS X99-DELUXE II

Geen enkele racewagen kan zonder een betrouwbaar en oersterk chassis. De ASUS X99-Deluxe II is precies wat je nodig hebt. Met een 2011-3-socket voor de Intel Core i7 6950X, alle denkbare aansluitingen en een strakke vormgeving is dit moederbord het juiste fundament voor de ultieme game-pc.

Processor

Intel Core i7 6950X

Geen enkele andere processor bevat zo veel rauwe kracht als de Intel Core i7 6950X. Met niet vier, niet zes, maar met maar liefst tien rekenkernen met een turbosnelheid van 3,5 GHz laat dit monster alle concurrentie stof happen. Sebastian Vettel zou instemmend knikken bij het zien van zo’n sterke motor voor je game-pc.

Grafische kaart

Geen enkele game-pc is compleet zonder de grafische kaart en de Zotac GeForce GTX 1080Ti AMP Extreme is de onbetwiste winnaar op dit vlak. De bizar krachtige grafische chip van Nvidia is elke game de baas en de elf gigabyte aan GDDRX5-geheugen is meer dan genoeg voor de rest van dit decennium en daar voorbij. Zotac voert de snelheid nog eens op met een turbo van 1759 MHz, voor de beste prestaties op de markt. Bestaat er ook maar iets dat sneller is dan de Zotac GeForce GTX 1080Ti AMP Extreme? Twee exemplaren van dit rekenwonder, natuurlijk!

Opslag

Samsung 960 Pro 1TB

Nergens voelen je games zich zo thuis als in de Samsung 960 Pro 1TB. Deze M.2-ssd is de onbetwiste koning onder de ssd’s. Terwijl de 960 Pro over de finish scheert, staan de concurrenten puffend en hijgend in de pit. Met een solid state drive als deze voelt je ultieme game-pc sneller dan het licht.

Koeling

Cooler Master MasterLiquid Pro 240

Met een naam als ‘Cooler Master’ mag het niet verbazen dat het bedrijf verstand heeft van koeloplossingen. Cooler Master was de eerste met all-in-one waterkoeling en blijft vernieuwen. Door het warme water weg te sluizen van alle kwetsbare onderdelen naar een aparte kamer, gaat de pomp ruim twee keer zo lang mee. Zelfs een gloeiend snelle chip als de Intel Core i7 6950X blijft comfortabel koel dankzij de Cooler Master MasterLiquid Pro 240. De koeler pompt het koelwater van de processor geruisloos naar de radiator, waar twee even stille als sterke MasterFan Pro Air-ventilatoren de warmte uit je COSMOS C700P blazen.

Werkgeheugen

G.Skill Trident Z RGB 16 GB

Is 3 GHz niet genoeg snelheid voor je werkgeheugen? Wat dacht je van 4266 MHz? De G.Skill Trident Z RGB is niet alleen het meest stijlvolle geheugen op de markt, ook qua prestaties behoren deze geheugenreepjes tot de top. Als we gaan voor het beste van het beste, moet 64 gigabyte wel voldoende zijn, toch?