Devolo GigaGate getest: week 1

Door: Test Panel | 26 april 2017 14:31

Partnerbijdrage

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Devolo GigaGate getest: week 2
  3. Devolo GigaGate getest: week 3

Ook Leo is aan de slag gegaan met de devolo GigaGate. In zijn woonkamer heeft hij een home cinema set staan, net als een Soundbar, Dreambox en 4k mediaspeler. Met de GigaGate hoopt hij hiertoe nog snellere toegang te krijgen.

Uitpakken

Deze week heb ik de Devolo GigaGate binnengekregen. De doos ziet er heel netjes en professioneel uit, spannend! Ik open de doos en daar komen de Satellite en de Base uit. Het ziet er erg mooi en strak uit, die misstaan zeker niet in mijn interieur. Ik zet ze eerst neer op de plek waar ik ze wil gaan testen. Een naast mijn router en de tweede bij mijn Samsung 55 inch 4k tv .

Daar heb ik ook mijn home cinema set staan, net als mijn Soundbar, Dreambox en 4k mediaspeler . Die sluit ik allemaal aan op de Satellite. Nu proberen het allemaal aan de praat te krijgen!

Installeren

Zoals de beschrijving aangeeft, sluit ik eerst de Base aan met de meegeleverde netwerkkabel Cat 5e op mijn Ziggo router. De Satellite heb ik verbonden met mijn componenten zoals tv etc. Ook een kwestie van de stekker in het stopcontact. Ik ben zo blij als een kind: zonder verder iets te hoeven doen aan de instellingen werkt alles in een keer! Top van Devolo, ik ben al vaak met routers of switches bezig geweest maar dit werkt gelijk, zeer blij mee .

Daarna test ik of ik mijn telefoons en tablet via Wifi kan laten communiceren met de set. Hoe dit verlopen is, lees je in mijn volgende review.

Nieuwsgierig naar de andere reviews? Je leest ze hier.

0 Reactie(s) op: Devolo GigaGate getest: week 1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.