Dit zijn de 5 beste draadloze toetsenborden

Door: partner-redactie | 27 maart 2017 10:52

Partnerbijdrage

Iets simpels als een draadloos toetsenbord kopen kan best een lastige keuze zijn als je zoveel exemplaren in de winkel ziet liggen. Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Wij zetten de vijf beste toetsenborden voor je op een rijtje.

Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830

Het K830-toetsenbord van Logitech is compact en ultralicht, waardoor je dit toetsenbord gemakkelijk van de ene kamer naar de andere meeneemt. Dat komt goed uit als je af en toe ook een toetsenbord wilt gebruiken voor de besturing van je smart-tv of tablet.

Er zijn nogal wat extra functies toegevoegd, waardoor tikken op de bank een stuk aangenamer wordt. Zo vind je naast een touchpad ook een backlight-functie op het toetsenbord, waardoor de toetsen oplichten als je iets aan het tikken bent.

Manticore

Ben je een fervent gamer, dan kun je het beste uit de voeten met de Manticore, een professioneel gaming toetsenbord van Genius GX. Het toetsenbord heeft naast achtergrondverlichting, ook een reeks extra knoppen waar je zelf een functie aan kunt koppelen. De Manticore is een zogenoemd mechanisch toetsenbord, dat volgens veel gamers een betere respons heeft doordat de toetsen eerder contact maken. Bij snelle spellen reageert het toetsenbord dus ook in een fractie van een seconde. Wel zo handig als je net die scherpe bocht moet maken in je favoriete racespel.

Sculpt Ergonomic Desktop

Last van je polsen na een dag achter de pc of wil je dat juist voorkomen? Investeer dan eens in een ergonomisch toetsenbord. Veel van dit soort toetsenborden zien er duidelijk minder mooi uit, de Sculpt Ergonomic Desktop van Microsoft juist niet. Het toetsenbord heeft een lichte kromming en welving, de handen liggen er heel comfortabel op.


Logitech K480 Bluetooth Multi Device

In een paar jaar tijd heeft de tablet zich ontwikkeld tot een product dat we de hele dag meenemen en gebruiken. Een tablet heeft natuurlijk geen toetsenbord en maar weinig mensen typen op een beeldscherm net zo snel en foutloos als op een echt toetsenbord. Er is dan ook een flink aanbod aan toetsenborden voor tablets. De Logitech Keys-To-Go is een goede keuze. Het toetsenbord is ongekend dun, heeft toch een fijne aanslag, maar blijft helemaal los van de tablet.


Microsoft Universal Foldable Keyboard iA2

Mobiel werken met een tablet of smartphone en toch een echt toetsenbord? Microsoft Universal Folding Keyboard kan uitkomst bieden. Compatibel met Apple, Android én Windows, dun, lichtgewicht en opklapbaar en daardoor makkelijk mee te nemen. Je kunt het toetsenbord koppelen aan twee mobiele apparaten en eenvoudig tussen beide wisselen.

0 Reactie(s) op: Dit zijn de 5 beste draadloze toetsenborden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.