Edwin test de Stereo L van Teufel

Door: Test Panel | 21 september 2017 11:01

Partnerbijdrage

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Week 2
  3. Eindconclusie

De luidsprekers zijn mooi vormgegeven, statig en robuust. Ze geven prachtig geluid en vullen grote ruimtes! Ze zijn erg groot voor als je in een normaal huis woont en een normale woonkamer hebt. De app werkt perfect en alle muziek kun je afspelen. Jammer vind ik dat je niet alle muziekservices toe kunt voegen in de app en dat je bijvoorbeeld Deezer via Chromecast moet afspelen. Maar dat zou misschien met een update van de software wel mogelijk kunnen worden in de toekomst.

Dat de luidsprekers een klik geven bij het aangaan vind ik ook hinderlijk. En dat ze verbonden moeten zijn met een luidsprekerkabel zorgt er ook voor dat ik het niet handig vindt om aan te schaffen als losstaande luidsprekers in de woonkamer. Ik ben ook benieuwd hoe het zou zijn met toegevoegde andere luidsprekers om zo multi-room te hebben. Zouden die ook met een luidsprekerkabel verbonden moeten worden? Bij de Sonos speelt alles perfect synchroon als je de luidsprekers koppelt. Dit heb ik helaas niet kunnen testen.

Voor de prijs en de mogelijkheden heb je mooie luidsprekers in huis die de ruimte goed vullen met vol geluid. Echter denk ik dat je met andere multiroom luidsprekers goedkoper uit bent en dat ze ook nog net iets gebruiksvriendelijker zijn.