Ervaar de kracht van mobiliteit, design en innovatie – geef je op voor het Acer Swift testpanel!

Door: partner-redactie | 07 november 2018 10:05

Partnerbijdrage

Tien deelnemers gaan de Swift 3 en Swift 5 laptops van Acer reviewen. Wil jij weten of deze stijlvolle en lichte laptops ook bij jou passen? En wil je bovendien tijdens een indoor skydive ervaren hoe het is om net zo licht en mobiel te zijn als de Swifts? Geef je dan nu op voor het testpanel!

Het testpanel

Tussen 16 november en 3 december gaan 10 testers aan de slag met de Acer Swift 3 en Swift 5 laptops. Zij testen de laptops in hun eigen omgeving en schrijven hier een review over.

Om zelf te ervaren hoe het voelt om, net als de laptops, lekker licht en mobiel te zijn, trappen we de testperiode af met een indoor skydive-ervaring! Daarna volgt een leuke en leerzame dag, waarbij je alles leert over de mogelijkheden van de Acer Swift producten. Zo ga je vol kennis de reviewperiode in.

Wil jij meedoen aan dit testpanel? Vul dan onderstaand formulier in!

Over de Swift 3

De Swift 3 is een lekker dunne, lichte en zeer stijlvolle laptop in een mooie aluminium behuizing. Hierdoor is het de perfecte laptop om overal mee naartoe te nemen. De laptop heeft een dunne rand rond het Full HD dispay. De Swift 3 komt in diverse kleuren, waardoor er altijd een model is dat bij jouw stijl en uitstraling past.

Over de Swift 5

De Swift 5 weegt minder dan één kilo en combineert mobiliteit ook nog met een stijlvolle uitstraling. De 15.6 inch laptop heeft een handig touchscreen en een erg indrukwekkende kleurweergave. De laptops zijn uitgerust met de nieuwste generatie Intel® Core™ i processoren, zodat je zonder problemen meerdere taken tegelijk kunt uitvoeren. Dankzij de betere batterijduur, van maximaal 10 uur, doe je dat ook nog eens met gemak de hele dag lang.