Getest: Sirius B Black Cherry

Door: Test Panel | 18 december 2016 15:17

Partnerbijdrage

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Snelheid, draagbaarheid en het gebruik
  3. Conclusie

Een kleine pc, zonder rompslomp overal mee naartoe nemen. Dat kan, met de nieuwste Ockel-computers. Wimjan van den Berg is student en maakt dagelijks gebruik van een zijn computer als mediaplayer, maar ook als werkstation voor zakelijk en privé gebruik.

De Sirius B Black Cherry van Ockel is binnen en ben deze gelijk gaan uitpakken en testen. De eerste week draait vooral om het product, installatie en mijn verwachtingen.

Out of the box

In de productdoos zit uiteraard de Sirius B Black Cherry van Ockel met daarbij 3 aansluitingen voor de adapter om deze te kunnen opladen in US, UK en EU, een USB-kabel voor het aansluiten en een HDMI-kabel voor je monitor. Ook nog een mini-gidsje en garantie boekje.

Setup en installatie

De setup van de Sirius B Black Cherry is makkelijk. Je sluit de voeding aan zoals je je telefoon oplaadt en dan stop je de meegeleverde HDMI-kabel in het apparaat en monitor. Klaar om te starten met de installatie van het apparatuur. Je kunt er ook voor kiezen om Bluetooth randapparatuur aan te sluiten of het apparaat te bedienen via USB.

De installatie verliep snel en makkelijks volgens een standaard Windows installatie. Zoals ik al eerder zei, zit er een mini-gidsje bij met daarin de mogelijkheden voor het aansluiten van apparaten, hierin staat simpel weergegeven wat je er allemaal mee zou kunnen.

Pocket pc

De titel zegt het al deze pc past makkelijk in je broekzak en jaszak en kan deze overal me naartoe genomen worden! De Ockel Sirius B Black Cherry is een mooi compact apparaat die mooi en strak is afgewerkt.

Verwachtingen

De komende tijd zal ik hem voornamelijk gebruiken om op te werken en dan met name de basis dingen zoals internetten en tekstverwerking. Daarnaast wil ik hem gaan gebruiken voor het testen van mijn eigen gemaakte sites. Buiten mijn werk ga ik er oude spelletjes op zetten om te gamen en voor het afspelen van media op mijn beamer. Ik verwacht dat bovenste activiteiten gemakkelijk zouden kunnen op de Ockel Sirius B Black Cherry. Misschien wel meer dan bovenstaande activiteiten. Ik hoop namelijk dat hij ook vanaf een powerbank kan werken aangezien hij een USB voedingskabel heeft.

TERUG NAAR DE OCKEL GETEST PAGINA