Getest: Sirius B Black Cherry

Door: Test Panel | 18 december 2016 15:17

Partnerbijdrage

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Snelheid, draagbaarheid en het gebruik
  3. Conclusie

Week 2 van de testperiode van de Sirius B Black Cherry van Ockel. Deze week test ik de snelheid, draagbaarheid en lees je ook waar ik de Sirius B Black Cherry voor gebruik.

Snelheid

Het apparaat voelt aan als een gemiddelde laptop voor zijn snelheid als ik wat aanklik opent het programma meteen zonder problemen, als het maar geen zwaar programma is. Oudere spellen draaien ook prima. Op lagere prestaties, spelen van spellen, is de connectiviteit zeer goed op de Sirius B Black Cherry. Wanneer ik een toets indruk op mijn bluetooth toetsenbord is deze direct verbonden. Het wifi bereik is goed, maar ook de downloadsnelheid is goed! De pocket PC wordt niet snel warm, maar bij intensieve taken kan hij warmer worden dan gebruikelijk. Gelukkig heeft dit geen invloed op de prestaties!

Draagbaarheid

Het apparaat is ideaal en geschikt om mee te nemen. Ik heb hem verschillende malen meegenomen. Meestal nam ik hem mee in mijn jas, soms vergat ik zelfs dat deze nog in mijn jas zat, omdat hij zo klein is. De Sirius B Black Cherry past gemakkelijk in mijn broekzak en voelt dan aan als een telefoon die ietsjes dikker is. Ook kan je met gemak de pc bedienen met je telefoon zodat je niks mee hoeft te nemen!

De Ockel Sirius B Black Cherry zou mijn laptop zeker kunnen verangen aangezien ik hierop geen zware programma’s draai. De plekken waar ik de mini-pc gebruik zijn ook monitoren aanwezig. Alleen kan de Sirius B Black Cherry niet gebruikt worden voor mijn spellen die ik nu speel…

Een groot voordeel is dat de processor gewone programma’s ondersteund, zodat je niet beperkt bent met alleen een software store zoals bij telefoons.

Gebruik

Ik gebruik de Ockel Sirius B Black Cherry op dit moment voor bijna alles. Ik heb veel bestanden in de Cloud en ik kan ze hierdoor makkelijk in mijn browser aanpassen. Muziek afspelen verloopt goed, net zoals YouTube video’s bekijken. De Sirius B Black Cherry heeft geen moeite om video’s af te spelen in Full HD. Het is makkelijk om al je Windows apps mee te nemen, zodat je altijd alle programma’s en bestanden hebt, zonder gebruik te moeten maken van het internet.

TERUG NAAR DE OCKEL GETEST PAGINA