Getest: Sirius B Black Cherry

Door: Test Panel | 18 december 2016 15:17

Partnerbijdrage

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Snelheid, draagbaarheid en het gebruik
  3. Conclusie

De laatste testweek, wat vliegt de tijd! Afgelopen drie weken heb ik de Sirius B Black Cherry van Ockel gebruikt voor mijn stage, maar ook als prive computer. Voornamelijk heb ik er mijn eigen sites op getest, internetten en ook heb ik wat spelletjes gespeelt.

Gebruik

Ik heb gebruik gemaakt van Google Chrome en Zed code bewerken om mijn code te kunnen bewerken vanaf een afstand. Verder heb ik ook mijn notepad gebruikt om zelf wat codes te kunnen schrijven en deze te testen op de Ockel Sirius B Black Cherry.

Dagelijks luister ik naar muziek en heb dan ook ITunes erop gezet om mijn muziek te kunnen luisteren. Maar daar blijft het niet bij, want ook, net zoals bij het gebruik van mijn PC, heb ik de spellen “Portal” en “de Blob” erop gespeelt. Ik testte de Sirius B Black Cherry tijdens de feestdagen. Want ik had deze aangesloten op de beamer om vervolgens films te kijken tijdens de Kerst.

Conclusie

Ik als student heb de Ockel Sirius B Black Cherry voor meerdere doeleinde gebruikt, zowel thuis als op stage. Ik vind het een goede computer die zeer vlot is, makkelijk om overal mee naartoe te nemen en zeer gemakkelijk in gebruik. De prestaties zijn zelfs beter dan ik had verwacht, want ik heb totaal geen problemen gehad met deze mini-pc!

Tijd om na drie weken naar pluspunten en verbeterpunten van de Sirius B Black Cherry van Ockel op te noemen.

Pluspunten

- Start snel op

- Klein en hierdoor makkelijk om mee te nemen

- Goede connectiviteit

- Veel aansluitingen

Verbeterpunten

- Rubberen pootjes, zodat hij niet wegglijd

- De boven- en onderkant zijn van plastic. Dit kan makkelijk kapot gaan tijdens het vervoeren van het product, bijvoorbeeld in tas.

Ik geef de Sirius B Black Cherry een 8, omdat hij zeer goede prestaties heeft voor een compact apparaat. Dit product zou mijn computer kunnen vervangen zonder de ruimte daarvoor in te nemen. Het design vind ik mooi en is goed afgewerkt.

De prijs/kwaliteit verhouding vind ik goed, het product is niet goed te vergelijken met andere producten, omdat deze nog vrij uniek is!

TERUG NAAR DE OCKEL GETEST PAGINA